KV Tempo veiling #OnsNieuweThuis - Gesloten

De veiling is gesloten. Namens de organisatie willen we iedereen die een item in heeft gebracht hartelijk bedanken. Sommige items gingen zelfs meermaals naar hoge bieders. In totaal is er meer dan 4000 euro opgebracht waarvan het grootste gedeelte door de Slappe Slangen.

Master Coach en Tempo T speldhouder Frits Wip zal tweemaal zijn kunsten vertonen en ook onze Voorzitter heeft zijn diensten uitgebreid met een training bovenop zijn speech. Kortom, een grandioos succes.

-------

De veiling biedt een unieke selectie artikelen en uitjes voor ieder jeugdlid, team, familie of vriendengroep. Bied alleen of met een groep. 100% van de opbrengst gaan naar de kantine.

Hoe werkt de actie?
Op de veilinglijst staan mooie items. Vanaf vandaag kun je je bod uitbrengen via de site, whatsapp of email. Het huidig hoogste bod is zichtbaar in de lijst. Bieden kan als persoon of namens een groep personen.

Zorg dat je bij de wedstrijd van Tempo 1 bent tegen Sporting Delta om niets te missen... De veiling wordt namelijk afgesloten op zaterdag 19 september 2020. Op 19 september worden na de wedstrijd de items 1 voor 1 aangeboden. Er kan dan nog voor de laatste maal geboden worden. Met een klap op de hamer sluit de veiling per item.

Spelregels:

1. De hoogste bieder krijgt het item.
  2. Bieden kan als persoon of namens een groep.
  3. 19 september worden de items op feestelijke wijze afgetikt na de wedstrijd van Tempo 1.
  4. De website wordt regelmatig bijgewerkt met de huidige biedingen & nieuwe items.
  5. Je hoeft niet aanwezig te zijn bij de afsluiting om mee te kunnen bieden/ te kunnen winnen.
  6. Op 19 september van 15.00 kan er alleen nog live of via app (+818087110546) geboden worden. Biedingen per email worden dan niet meer in behandeling genomen.

Items om op te bieden: