Tempo verspeelt winst in topper tegen Dalto

Monday 15 January 2018 09:16

Het sterke begin van Tempo was niet voldoende om de winst tegen Dalto veilig te stellen. Ondanks de snelle 5-1 voorsprong, wist Dalto dit voor rust al om te draaien tot 16-18. In de tweede helft vergrootte Dalto deze voorsprong tot 22-27. Tempo kon nog wel iets terug doen, maar helaas niet genoeg. Uiteindelijk werd verloren met 28-31.

Van de TC: Nieuwe KNKV Scheidsrechters

Monday 15 January 2018 09:15

Als bestuurslid Technische Zaken en Scheidsrechterszaken neem ik voor deze keer het stokje over van Albert- Jan en wil ik graag van deze gelegenheid gebruik maken om onze waardering uit te spreken voor alle scheidsrechters die wekelijks het korballen mogelijk maken en daarnaast wil ik onze grote zorg uiten over het tekort aan KNKV scheidsrechters die buiten Alphen aan den Rijn willen fluiten.

JAC organiseert Archery Attack

Monday 15 January 2018 09:01

Strijders van de C-B-A: Het is weer tijd voor de volgend JAC-activiteit! Op het programma staat 1 van de meest exclusieve uitjes van dit jaar: Archery Attack. Dit spel is een combinatie van trefbal en pijl en boog schieten. Check de beelden voor een impressie op de Facebook of Instagram pagina van KV Tempo!

Tom van Dijk maakt meesterlijke goal en Tempo 3 blijft fier aan kop

Korfbalvereniging Tempo Monday 15 January 2018 08:59

Uw goednieuwsverslaggever was speciaal voor de pot naar Alphen gekomen. Het werd een “een tripje waard” wedstrijd. De ene fraaie goal na de andere, met als schitterend toetje een Onehander uit het hoekje. Na Noah op de challenge liet Tom dit huzarenstukje ook zien in de Limeshal. Publiek op de banken, ere ronde voor Tom. Ook de scheidsrechter vond het wel welletjes: 29-11, een afgetekende uitslag.

Samenloop voor Hoop 2018: team Tempo tegen Kanker

Korfbalvereniging Tempo Wednesday 10 January 2018 21:17

Omdat we er helaas bijna allemaal direct of indirect mee te maken hebben of mee te maken hebben gehad, ook binnen onze korfbalclub, is het idee opgevat om met een team van Tempo op 26 en 27 mei mee te doen aan de Samenloop voor Hoop 2018. Hiermee wordt geld ingezameld voor onderzoek naar kanker voor het KWF. In dit stukje leggen we uit wat de bedoeling is.

Stand Tempo 1

DeetosSnel 8 12