Donderdag 10 mei Hemelvaartstoernooi bij RDZ in Zeist

Tuesday 24 April 2018 19:48

Hieronder de opstelling voor het Hemelvaartstoernooi bij RDZ in Zeist op donderdag 10 mei. Er zijn niet heel veel aanmeldingen gekomen dus we hebben met de teams behoorlijk moeten puzzelen. Met deze opstelling denken we voor iedereen een leuk team te hebben, ongeveer op ieders niveau.

Koningsnacht

Korfbalvereniging Tempo Tuesday 24 April 2018 19:45

Aankomende donderdagavond staat Koningsnacht 2018 op het programma. Heb je een jaartje geen zin om naar de vrijmarkt te gaan of de kermis, kom dan gezellig naar de Tempo-kantine toe

Mix Beach Volleybal Event!

Korfbalvereniging Tempo Monday 23 April 2018 11:59

Pinksteren staat weer voor de deur en daar hoort natuurlijk een beachvolleybal toernooi bij! Maximaal 24 teams, opgeven kan t/m 15 mei!

Pinksterweekend: draag je steentje bij!

Saturday 14 April 2018 11:28

Het Pinksterweekend komt er alweer bijna aan. Vanaf vrijdag 18 mei tot en met maandag 21 mei is er een weekend vol activiteiten, waaronder de AKO, een beachvolleybaltoernooi, 21-en en ons internationale Pinkstertoernooi. Ondanks de vele inspanningen kunnen we je hulp nog hartstikke goed gebruiken!

Koekverkoop voor Samenloop voor Hoop

Korfbalvereniging Tempo Friday 13 April 2018 08:36

De komende weken zal er op zaterdag op de bar steeds wat lekkers te koop zijn voor team 22, Tempo tegen Kanker, dat deel gaat nemen aan de Samenloop voor Hoop. Neem er wat af voor bij de koffie en doe uw bijdrage (minimaal Euro 1,=) in het spaarpotje.

Stand Tempo 1

SCO 9 16