Wedstrijdinformatie Tempo G1

11 October 2010 0:0

Wedstrijdinformatie voor Tempo G1, 6 november.

Zaterdag wordt de laatste veldwedstrijd afgewerkt voor Tempo G1, en er zal worden aangetreden tegen Wion G1. Deze wedstrijd zal op het Tempo complex worden gehouden.

De aanvang is om 12:30 uur.

Het team is als volgt samen gesteld:

Dames : Jorna Bijsterveld, Marcia v/d Berg, Chantal Hulsman, Kirsten v. Langen , Sabrina Lukus

en Jaleesa v/d Zwan

Heren : Dylan de Vries, Jeffrey Binnenkamp, Bart Prevo, Rick v/d Linden en Peter Hulsman.

Tempo G1 wordt gecoacht door Cor Ram.

De spelers van Tempo G1 worden om 11:45 verwacht op het Tempo veld

Kan je niet spelen laat dit dan zo snel mogelijk weten door naar de wedstrijdsecretaris Henk v/d Werf te bellen of te mailen, maar doe dit wel voor donderdag 18:00 uur.

Mail G@KVTEMPO.Nl

Tel 0172 434913

Donderdag 4 november is er voor Tempo G1 training in de Rijnstreekhal van 19:00 tot 20:00 uur.

Er bestaat de kans dat deze wedstrijd uitgesteld kan worden tot na de zaal periode, hierover komt in de komende dagen meer informatie.