Team van de week

Monday 10 December 2018 20:25

Ook dit jaar zijn er bij de thuiswedstrijden van het eerste elke keer weer een aantal teams dat met de spelers van 1 mogen oplopen en mogen schieten in de rust. Als je team van de week bent, hoort daar ook bij dat een speler van het 1e training komt geven. Doordat veel jeugdteams vroeg trainen, redden de speler het niet om trainen te komen geven.

21 december: Foute kerst-truien-bingo!

Monday 10 December 2018 20:24

Sinterklaas is het net het land weer uit en we gaan direct door naar de kerstsferen. Ook dit jaar is er weer de allerleukste bingo bij tempo voor de jeugd. Dit jaar net wat specialer dan de voorgaande jaren.. Voordat de strijd begint, gaan we eerst gezellig poffertjes eten met elkaar.

(Sponsor) nieuwsbrief december

Friday 7 December 2018 19:04

Iedere maand maakt de sponsorcommissie een leuke nieuwsbrief met daarin verslagen van wat er de afgelopen maand allemaal is gebeurd in de club, leuke foto's en filmpjes (deze keer van Klaverblad verzekeringen en onze G-helden), een kennismaking met nieuwe sponsors en een interview met een van onze sponsors. Deze keer Peter Bruijnes van Aannemingsbedrijf G. Bruijnes BV.

Kerstbingo: 21 december!

Korfbalvereniging Tempo Wednesday 5 December 2018 11:32

Kerst is de tijd van tradities en bij Tempo hebben we die natuurlijk ook: de jaarlijkse kerstbingoballenparade met Arie Kranenburg als spelleider. Noteer 21 december 21:00 uur in je agenda en kom gezellig met elkaar de start van de kerstdagen vieren en maak daarbij kans op mooie prijzen! Houd hiervoor Facebook en Instagram in de gaten!

De vereniging ben jij, de vereniging dat zijn WIJ!

Korfbalvereniging Tempo Saturday 1 December 2018 07:36

Dit seizoen buigt een groep enthousiaste vrijwilligers zich over de vraag hoe we met elkaar alle taken die bij het vereniging-zijn horen, voor elkaar kunnen krijgen. Dat is niet alleen op een rij zetten wat er allemaal (nog) moet gebeuren, we willen ook laten zien wat dat voor Tempo betekent en welke gezichten bij een vrijwilliger van Tempo horen.

Stand Tempo 1

Avanti/Flexcom 4 6