18 mei: League feest!

02 May 2019 14:36

Het is inmiddels alweer een paar weken geleden dat Tempo 1 een historische prestatie heeft geleverd door een ticket voor de Korfballeague te bemachtigen. Dat moet uiteraard gevierd en dat gaan we op zaterdag 18 mei doen.

Want wat was (en is) het een fantastische prestatie. Dit is mede mogelijk gemaakt door heel veel vrijwilligers, uiteraard het geweldig presterende Tempo 1 en andere betrokkenen zoals onze trouwe sponsors en de gemeente Alphen. Om dit samen te vieren, de betrokkenen te bedanken en het team officieel te huldigen, organiseren we op 18 mei een feest voor de hele vereniging. Tempo 1 speelt die dag een uitwedstrijd bij Fortuna. Bij terugkomst van de spelers zal er een huldiging zijn, het bestuur trakteert op wat te eten en aansluitend gaat een en ander over in een  gezellige feestavond. De voorbereidingen zijn in volle gang, dus zet de datum alvast in jullie agenda!