Bericht van overlijden

11 June 2021 19:50

Donderdag 10 juni bereikte ons het droevige bericht van overlijden van ons erelid Bas Turken. We kennen Bas als een zeer betrokken Tempoman die altijd zeer actief is geweest bij het beheer en onderhoud van de kantine van Tempo en alles wat daarbij hoort. Dat was al zo toen Tempo nog op Nieuwe Sloot speelde en dat is zo gebleven na de bouw van onze huidige kantine aan de Olympiaweg.

Bas was er vrijwel dagelijks te vinden en regelde alles wat nodig was om de boel op orde te houden. Hij beschouwde de kantine als zijn tweede thuis en zorgde ervoor als een goede huisvader.

Voor zijn jarenlange inspanningen voor onze vereniging werd Bas in februari 2020 benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. In een bomvolle Limeshal wist burgemeester Liesbeth Spies hem compleet te verrassen met deze onderscheiding. Ondanks dat Bas niet hield van in de belangstelling staan, genoot hij enorm van deze terechte blijk van waardering. Op 30 november 2020 heeft Bas de eerste paal geslagen voor de renovatie van onze kantine. Zijn grote wens was dan ook om de afronding en in gebruikname van het gebouw nog mee te maken. Helaas heeft dat niet zo mogen zijn.

Wij zijn Bas dankbaar voor alles wat hij voor onze vereniging heeft betekend en gedaan. Wij zullen zijn inzet voor de vereniging, zijn aanwezigheid, betrokkenheid en gezelligheid  enorm gaan missen bij Tempo. En stiekem ook zijn gemopper als het even niet zo ging als hij graag wilde. Bas had het hart op de goede plek en stond voor alles wat Tempo zo mooi maakt.

Wij wensen Anjo & Ron, Stefan en Thomas, Ronald & Margreet, Dylan en Marit en alle familie en vrienden heel veel sterkte met dit verlies.