Corona protocol wedstrijden inclusief poortwachters 1

01 October 2020 10:31

De besmettingen lopen op en de regels zijn weer aangescherpt. Gelukkig kunnen en mogen we nog wel sporten op dit moment. Wij vragen iedereen het protocol goed te lezen en zich te houden aan de gestelde regels. Ook zijn er vanaf zaterdag corona poortwachters. Kijk goed wanneer jij aan de beurt bent.

Als club hebben we ook nu weer ons uiterste best gedaan een helder protocol op te stellen zodat de trainingen en wedstrijden veilig
doorgang kunnen vinden. In dit bericht vind je de link naar dit document.

In samenspraak met het bestuur is besloten om de vrijwilligers uren van bar- en keukenmedewerkers / teams in te zetten voor het poortbeleid.

Ook zal er een beroep worden gedaan op ouders van thuisspelende jeugdteam om namens KV Tempo twee uurtjes corona vrijwilliger te zijn.

Hierbij het rooster voor de eerste weken:

Bij de poort wordt er gewerkt voor het poortbeleid. Dit kun je hier lezen en bekijken.

Alleen samen krijgen we corona onder controle!