De vereniging ben jij, de vereniging dat zijn WIJ!

01 December 2018 7:36

Dit seizoen buigt een groep enthousiaste vrijwilligers zich over de vraag hoe we met elkaar alle taken die bij het vereniging-zijn horen, voor elkaar kunnen krijgen. Dat is niet alleen op een rij zetten wat er allemaal (nog) moet gebeuren, we willen ook laten zien wat dat voor Tempo betekent en welke gezichten bij een vrijwilliger van Tempo horen.

Dat kan een jeugdlid zijn die op zaterdagochtend de welpen training geeft, een ouder die op een trainingsavond bardienst draait, tot de bordenploeg met B-spelers die ervoor gaan zorgen dat reclameborden er tijdens de wedstrijden van Tempo 1 netjes bij staan. Ook willen we laten zien dat een vrijwilligerstaak niet per se veel uren hoeft te kosten, maar dat je al heel snel iets voor een vereniging kunt betekenen.

De taak van zaalwacht bijvoorbeeld, op zaterdag broodjes smeren in de kantine of een paar keer per jaar een uurtje bardienst draaien. En het leuke is: dat doe je dus óók en vooral voor je teamleden of voor je spelende zoon of dochter!

Interesse om mee te vrijwilligen? Stuur een berichtje aan samensterk@kvtempo.nl. Twijfel je nog? Spreek andere leden gerust eens aan en houd ook onze social media in de gaten! #tempobenjij #tempodatzijnwij #eenverenigingzijnwesamen