Fysiopraktijk Rayer Healthcare houdt spreekuur op de maandagavond

10 September 2020 8:3

Fysiopraktijk Rayer Healthcare zal ook dit jaar weer een spreekuur houden op de maandag avond. Tot de herfstvakantie zal dit alleen in een andere vorm zijn dan jullie gewend zijn. Het spreekuur zal elke maandag van 19.00-20.00 uur plaatsvinden op de praktijk van Rayer Healthcare (Geerestein 77).

Eindelijk is het zo ver, de competitie gaat weer van start!

Fysiopraktijk Rayer Healthcare zal ook dit jaar weer een spreekuur houden op de maandag avond. Tot de herfstvakantie zal dit alleen in een andere vorm zijn dan jullie gewend zijn. Dit heeft te maken met de tijdelijke afwezigheid van Lieske en de corona maatregelen.

Het spreekuur zal elke maandag van 19.00-20.00 uur plaatsvinden op de praktijk van Rayer Healthcare (Geerestein 77). Je kan vrijblijvend langskomen voor een consult van +/- 15 minuten. Hiervoor kan je je tot 13.00 uur op de maandag zelf aanmelden bij Ruben (rgroeneveld@rayerhealthcare.nl). Totdat Lieske weer aanwezig is zal Ruben er op het spreekuur zijn. Ruben werkt al ruim 5 jaar bij Rayer en is een fanatieke sporter!

Daarbij zal Rayer Healthcare dit jaar spoedplekken aanbieden. Elke week zullen we een aantal spoedplekken beschikbaar stellen voor de leden van Tempo, zodat er snel een diagnose en gerichte behandeling kan worden opgesteld. Hiervoor kan je contact opnemen met het hoofdkantoor, bereikbaar op 0172 240 066. Vergeet ze niet te vertellen dat je bij tempo speelt.