Geen G-trainingen i.v.m. Corona bij G-lid

09 September 2020 20:40

Afgelopen zondag is een van de deelnemers van de G training positief getest op Corona. Hierdoor zijn we als Tempo genoodzaakt om aanvullende maatregelen te nemen. De trainingen voor de G-teams van a.s. donderdag 10 en zaterdag 12 september komen te vervallen.

Afgelopen zondag is een van de deelnemers van de G-training positief getest op Corona. De deelnemer was zaterdag nog niet ziek en had geen klachten. Gelukkig herstelt de zieke voorspoedig.  

De GGD adviseert, dat alle deelnemers die zaterdag hebben meegetraind, de komende 10 dagen extra hun gezondheid in de gaten houden. Bij klachten zoals hoesten, verkoudheid en koorts adviseert de GGD  om direct een afspraak te maken om zich te laten testen.  Alleen bij klachten dien je thuis te blijven en je te laten testen.  

Daarnaast neemt Tempo nog een aantal aanvullende maatregelen voor de G-teams. 

  1. Training donderdag 10 september komt te vervallen (afgelopen zaterdag hebben ook G1 leden meegetraind).
  2. De training van zaterdag 12 september voor alle G-leden komt ook te vervallen

Hopelijk gaat het verder aan ons allemaal voorbij en kunnen we vanaf volgende week donderdag 17 september en zaterdag 19 september weer lekker trainen met elkaar. 

Natuurlijk begrijpen we dat dit geen fijne mededelingen zijn, maar we moeten voorzichtig zijn met elkaar en proberen om meerdere infecties te voorkomen. 

Heb jij of je ouders/verzorgers/begeleiders vragen over bovenstaande, dan kan telefonisch contact worden opgenomen met Jose Huls 06-53722981 (trainer) of Tom de Vries 06-51313528 (wedstrijdsecretariaat) 

Heel veel succes allemaal hierbij en we hopen maar weer tot snel.

Hoofdsponsor

Sponsoren