GlowGolf bij onze #WereldClub groot succes

27 September 2020 10:45

 Korfbalvereniging Tempo

Dolle pret tijdens de Glow in the dark Golf avond. Een nieuwe tussenstand van 12.180 euro. En nu online loten kopen voor de Grote Club Actie. Of toch deelnemen aan de mini-veiling?

De nieuwe tussenstand is 12.180 euro. En natuurlijk gaan we door. Want sparen is niet alleen goed, maar ook ontzettend leuk! Zo sloeg Elke zaterdag tijdens de Glow in the Dark midgetgolf de bal bijna in de sloot. Zij won terecht de titel voor 'the longest'. Ook de jeugd had veel plezier en een glas warme chocomel liet iedereen weer opwarmen na afloop. Tom speelde al een lekkere pot in 1 ('Fijn dat hij terug is', was een veel gehoorde kreet langs het veld) en was ook de beste speler van de midgetgolf. Helaas voor hem was Marloes er al met de hoofdprijs: het GlowGolfRubber aan de haal gegaan. Maar dit mocht de pret niet drukken. 

Ja, dankzij de kluskunsten van Cees en de stickies van Bij Hen, Bistrobar was het een zeer geslaagd evenement.

Wij gaan dus door met actievoeren voor onze #WereldClub.

Verkoop daarom loten bij je buren, ooms, tantes, opa's en oma's. De Grote Club actie is namelijk ook onderdeel van ons plan. Je kunt ook online loten kopen van Tempo. Klik hier en kom direct bij onze actiepagina

Daarnaast kun je je lege flessen ook nog steeds inleveren, in de hoek in de kantine bij de dartborden, want #AlleBeetjesHelpen. Je kunt de flessen inleveren in de speciale zak in de hoek in de kantine, dus neem ze maar naar de trainingen of je wedstrijd en zo kun je gemakkelijk een #steentjebijdragen. Onze tip: ga met je Tempo shirt een rondje door de buurt. De buren hebben vast ook lege flessen.

Miniveiling

Over 2 weken komt er bij de laatste thuiswedstrijd een miniveiling. Tijdens deze gesloten veiling zijn een aantal mooie extra veiling items te verkrijgen. De veiling wordt ditmaal een 'gesloten veiling'. Je levert dus vooraf een envelop in met jullie/jouw voorstel. De hoogte bieder(s) gaan er met de prijs aan de haal:

Op dit moment zijn er:

3* Stamtafel voor je team/vriendengroep

1* Weekendje B&B in de wereldstad Rotterdam

1* Reisleiding door Tokyo met overnachting

Andere acties:

De belangrijkste acties zijn momenteel: #steentjebijdragen. Jouw naam op je eigen steen in de nieuwe kantine voor slechts 25 euro. Klik hier voor meer informatie over deze actie.

Verkoop van Tempo mokken, sleutelhangers, oude tempo shirts met handtekeningen van de spelers van de selectie, paraplu's, sjaals, en nog veel meer. Dit is te koop in de kantine dus kom gerust binnen en bestel bij de bar of de actietafel. 

Heb je een goed idee voor een actie? Wil je zelf iets organiseren? Kom langs en spreek ons aan.

Het actiecomité,

Carola, Ilona, Melanie en Jet 

Bereikbaar via whatsapp: + 81 80 8711 0546

Er is een speciale actiepagina met het overzicht van alle acties en meer achtergrond informatie. Je komt op deze pagina via: Algemeen >> #SteentjeBijdragen

Hoofdsponsor

Sponsoren