Grote Club actie gaat van start

13 September 2020 9:30

Op zaterdag 19 september 2020 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij natuurlijk ook weer mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. De opbrengst is voor de verbouwing van het clubhuis!

Beste lotenverkoper,

Op zaterdag 19 september 2020 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij natuurlijk ook weer mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas. De opbrengst is voor de verbouwing van het clubhuis!

Sommige kinderen vinden het vervelend om de loten te verkopen. Helemaal niet erg, het is geen verplichting. Maar als elk jeugdlid alleen al aan zijn ouders/verzorgers en bijvoorbeeld aan opa/oma/buren een lot zou verkopen, levert dit al veel geld op voor de club. We hopen dat je dit voor ons wilt doen en nog mooier natuurlijk als je je hele boekje vol verkoopt.

Wat is de bedoeling?

Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.  Wij werken hiervoor  met een eenmalige machtiging:  De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ in het boekje en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer komt te staan op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). Hij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn deur bevestigen.

Aan wie mag  je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt: familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan voor 1 november a.s. in de speciale doos in de kantine.

Prijs voor beste lotenverkoper en het best verkopende team van KV Tempo!

Voor iedereen die meer dan 20 loten verkoopt is er een prijs. Voor diegenen die de meeste loten verkopen, is er een extra mooie prijs.

Corona

Helaas hebben we nog steeds te maken met de coronamaatregelen. Houd je hieraan! Houd dus anderhalve meter afstand van de kopers en ga niet op stap als je klachten hebt.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Eveline Lankester (0644984349) / Marloes Kuiper (0614891357)

eveline.edwin@euronet.nl