Grote Club actie groot succes - 8 december prijsuitreiking!

25 November 2018 21:39

Dankzij de inspanning van ruim 40 enthousiaste jeugdleden hebben we dit jaar 159 loten meer verkocht dan vorig jaar en zijn er totaal 759 Grote Clubactieloten verkocht! Op 8 december a.s in de rust van Tempo 1 zullen de 5 topverkopers en het best verkopende team hun prijs uitgereikt krijgen.

Iedereen ontzettend bedankt! Ook iedereen bedankt die de moeite heeft genomen de boekjes te komen brengen, ook al waren het maar een paar loten. We zijn echt blij met ieder lot, want elk lot levert ons netto € 2,40,= op. Nu kopen we daar ook wat kadootjes van voor het team en de leden die de meeste loten hebben verkocht, maar er blijft meer dan € 1.500,=, over die we zullen gebruiken om het clubhuis op te knappen.

Zoals beloofd hebben we cadeautjes voor de beste verkopers. Voor alle 5 de topverkopers hebben we een cadeau en ook voor het beste team hebben we cadeautjes. We nodigen jullie van harte uit om zaterdag 8 december a.s. in de rust van de wedstrijd van Tempo 1 (rond 19.45 uur) in de grote zaal van de Limeshal jullie prijs in ontvangst te nemen. Van het team dat heeft gewonnen hebben bijna alle kinderen enthousiast loten verkocht. Zo zie je maar weer, samen sta je sterk!

Er waren wel 12 verkopers met meer dan 20 loten. Alle verkopers met meer dan 20 loten ontvangen een certificaat met kortingsbonnen van de Grote Clubactie, met een kleinigheidje namens Tempo. Ook jullie zijn van harte welkom 8/12, maar als je er niet bent krijg je je presentje via je trainer.

Beste team: E1 (op de voet gevolgd door de D2, E3 en F2)

Meeste loten:

Evi van Heusden (E3)         78