Grote Clubactie: boekjes inleveren / online loten kopen

05 November 2020 13:30

Er zijn door de jeugdleden van Tempo al meer dan 1.000 loten verkocht! Heb je nog boekjes liggen, lever ze dan deze week in op het adres in dit bericht of mail even. Online loten kopen voor Tempo kan nog steeds: Dus alle (jeugd)leden, zet onze online verkooplink op je facebook, twitter en insta, zodat je opa, oma, tante en vrienden ons kunnen helpen!

Natuurlijk zijn we nu al ontzettend trots op alle verkopers dat zij zo ontzettend hun best hebben gedaan om een mooi bedrag op te halen voor de inrichting van de nieuwe kantine.

Ontzettend bedankt allemaal!

Heb je nog een boekje liggen, breng die dan zo snel als mogelijk langs bij Van Boetzelaerstraat 92. Lukt dat niet, mail dan even naar penningmeester@kvtempo.nl dan pikken we het bij je op of spreken we wat af.

Ook online kunnen er nog loten worden gekocht via de volgende link: https://lot.clubactie.nl/lot/kv-tempo/230133

Bij de Grote Club Actie heb je een winkans van 1 op 10. En de club wint altijd, want een groot deel van de opbrengst gaat naar de clubkas.

Koop daarom online 1 of meerdere loten van de Grote Club Actie voor 3 euro per stuk en win 100.000! 80% van de opbrengst gaat naar de inrichting van de nieuwe kantine.

Koop daarom online 1 of meerdere loten via deze link

Alle opbrengsten worden gebruikt voor deinrichting van onze "nieuwe" kantine #WereldClub

Een prijsuitreiking zit er door Corona voorlopig helaas niet in, maar we gaan er natuurlijk voor zorgen dat de beste verkopers zeker zullen worden beloond!

Marloes Kuiper
Eveline Lankester