Het Pinksterweekend 2019 komt eraan!

07 May 2019 9:0

Het leukste weekend van het jaar staat weer voor de deur: Het Klaverblad Verzekeringen Pinksterweekend! In dit bericht volgt nogmaals alle informatie over dit weekend: wat wordt er wanneer georganiseerd, waar koop je kaarten en waar kan je je aanmelden. We hebben inmiddels ook al flink wat internationale aanmeldingen voor het toernooi op maandag gehad en hopen ook zeker nog veel korfbalverenigingen uit Nederland te mogen ontvangen.

Dit jaar een ietwat nieuwe opzet. De AKO wordt op donderdagavond gespeeld met aansluitend de traditionele Happie. Vrijdag avond hebben wij een coole dj in huis, namelijk Chetje13! Een nieuw thema namelijk Blacklight. Georganiseerd door hele gezellige dames van Tempo.

Zaterdag gaan allen remmen los voor de kids in het Funpark! Neem jullie vriendjes en vriendinnetjes mee en speel tot je niet meer kan!

Uiteraard is er ook weer een beachvolleybaltoernooi georganiseerd door Jan Nikkels. En we sluiten de zaterdag uiteraard af in stijl met Feestband Flat Out! De kaartverkoop zal zaterdag 11 mei beginnen. Kaarten zijn te koop bij Daniëlle, Marjolein en Petra en kosten €12,50.

Op zondag 9 juni hebben we natuurlijk het 21 toernooi georganiseerd door Jet en daar hoort uiteraard ook het eieren gooien bij. Na deze inspanningen kan er lekker gebarbecued worden. Nog niet opgegeven, doe dit dan bij de grillmeisters Henry en Marco (€10,-) of via bbq@kvtempo.nl.

We sluiten de zondag af met een heuse silent disco georganiseerd door een groepje gezellige mannen.

Op de maandag hebben we een heus beachkorfbal / veldkorfbal toernooi en een clinic van de Korfbalstars.

De vrijwilligers zijn achter de schermen al druk bezig met alle voorbereidingen en organisatie van de feesten.

Onze Tom maakt dit jaar wederom de roosters voor het gehele weekend en zal jou binnenkort ook aanspreken om hier en daar te helpen in de keuken of achter de bar. Aarzel niet en vul je naam in!

Voor de zaterdagavond/nacht zijn wij nog opzoek naar barpersoneel en schoonmakers. Vele handen maken ligt werk dus wij rekenen op jullie!

Wil je ook wat doen dit weekend spreek Danielle, Marjolein of Petra gerust aan en wie weet hebben ze nog wat leuks voor je.