Informatie voor Tempo G

05 September 2020 19:8

Let op dat ivm het stopzetten van de competitie voor Tempo G het bestuur van Tempo heeft besloten tot aanpassing van de contributie voor Tempo G

We hebben er alweer een week aan kunnen wennen aan de mededeling dat we als Tempo G dit veldseizoen helaas geen competitie gaan spelen. Een moeilijk besluit genomen door het KNKV op advies van alle verenigingen met G-teams. We zijn druk aan het nadenken of we iets extra’s voor jullie kunnen organiseren, maar dat wordt best moeilijk. We gaan kijken of er oefenwedstrijden mogelijk kunnen zijn, maar dan zijn we wel afhankelijk van andere verenigingen en uiteraard vervoer. Als jullie zelf nog ideeën hebben kunnen jullie deze natuurlijk altijd aan de trainers doorgeven.

We blijven in ieder geval fijn doorgaan met de trainingen op donderdag en zaterdag.

Vanuit het bestuur is ook het besluit gekomen dat de contributie voor alle G-leden standaard verlaagd wordt naar €11,00 per maand (G-alleen trainen). Voor de meesten wordt de contributie automatisch afgeschreven en dit wordt per 1 oktober door Tempo zelf geregeld. Voor hen die de contributie zelf overmaken naar Tempo, moeten uiteraard even er zelf opletten om dit bedrag aan te passen.