Maandag 30 november slaan Bas en Finn de 1e paal!

25 November 2020 3:59

30 november gaat de eerste paal van de nieuwe kantine de grond in. Een fantastisch grote mijlpaal na jaren van voorbereiding.

De afgelopen jaren hebben veel mensen hard gewerkt om de kantine te vernieuwen. Samen met de gemeente is er vanuit verschillende invalshoeken gezocht naar mogelijkheden om dit voor elkaar te krijgen. Die inzet en volharding worden beloond. Na het strippen en leeghalen van de kantine in de afgelopen weken zal aanstaande maandag de eerste paal de grond in gaan.

Voor deze belangrijke taak hebben wij twee leden gevraagd: Bas Turken en ons jongste jeugdlid Finn Dittmar. Samen met voorzitter Albert-Jan Vonk, wethouder Schotanus en aannemer Peter Bruijnes zullen zij de bouw officieel van start laten gaan.

Hierna ondergaat de kantine een complete metamorfose en komen er nieuwe kleedkamers, een nieuwe keuken, nieuwe bestuurskamer, enz.

Door de coronamaatregelen kunnen wij jullie helaas niet uitnodigen om bij deze aftrap aanwezig te zijn. Na afloop van dit bijzondere moment zullen wij uiteraard een mooi (beeld)verslag plaatsen.

Namens de bouwcommissie,

Epco