Neem jij je vriendjes en vriendinnetjes 21 juni ook mee naar Tempo?!

05 June 2021 13:33

Maandagmiddag 21 juni is er van 16.00 tot 17.00 uur (inloop vanaf 15.45 uur) een vriendjes- en vriendinnetjestraining in samenwerking met de KNKV!

Deze training is speciaal voor de D-, E-, en F-jeugd (6 t/m 12 jaar). Nodig dus jouw vriendjes en vriendinnetjes uit om mee te korfballen.

En het is niet zo maar een training: de training wordt verzorgd door Barry Schep (oud-speler van het Nederlands korfbalteam en trainer van Korfbal Leaque clubs) en Jan Niebeek (bondscoach Team NL Korfbal)! Zij gaan dit samen doen met trainers en selectiespelers van Tempo.
Tijdens de training worden er foto’s gemaakt door een sportfotograaf. Mocht je liever niet op de foto willen (of willen je ouders dit niet), geef dit dan even aan bij de ingang!
Vooraf aanmelden is niet nodig.

Heb je vragen? Stuur een appje naar 06-24537299 (Priscilla) of een mailtje naar ledenwerving@kvtempo.nl
Bij dit event gelden de meest recente corona protocollen. Kijk hiervoor op onze website.