Noodoproep! Tempo G op zoek naar jou?!

09 February 2019 14:45

Gezocht | Korfbalvereniging Tempo

Gezocht

Tempo G1 is op zoek naar een enthousiaste trainer/coach. De afgelopen jaren heeft Cor Ram het niveau van dit team en de spelers doen groeien. Cor heeft dit jaren met veel enthousiasme gedaan, maar het is tijd om het stokje door te geven.

De korfballers van de G1 zijn super enthousiaste korfballers en erg leergierig. Heb je ervaring in training geven, coachen en affiniteit met onze leden die net even wat meer aandacht kunnen gebruiken? Meld je dan aan voor deze vacature via g@kvtempo.nl Deze vrijwilligersfunctie is eventueel ook te verdelen en in te vullen door meerdere vrijwilligers.

Ook Tempo G2  is op zoek naar begeleiders. Ben je minder ervaren in trainen en coachen maar wil je graag met deze doelgroep aan de slag? Dan is dit misschien een mooie taak voor jou. We zijn op zoek naar mensen die wel een beetje korfbalkennis in huis hebben. Samen met andere begeleiders organiseer je de trainingen van de G2 op zaterdagochtend. Vind jij het leuk om in deze functie jouw steentje bij te dragen aan onze vereniging en heb je daarnaast affiniteit met de korfbalsport? Meld je aan via g@kvtempo.nl

Heb je vragen of twijfel je of je geschikt bent voor één van deze functies? We gaan graag met je in gesprek!