Regionale competitie (A t/m F)

01 June 2021 16:52

Zoals jullie wellicht al uit de media hebben vernomen mogen er vanaf 5 juni weer wedstrijden gespeeld worden door de jeugd tot en met 17 jaar (in ons geval dus alle teams van F- tot en met A-jeugd).

Het KNKV heeft, naar aanleiding van genoemde versoepelingen, alle verenigingen gevraagd of ze willen deelnemen aan een regionale jeugdcompetitie. 80% van de verenigingen die hebben gereageerd, willen graag meedoen. Ook Tempo heeft, na intern overleg besloten om hieraan deel te nemen. Tempo vindt het belangrijk om de leden alle mogelijkheden om te sporten, binnen de huidige maatregelen, aan te bieden aan de leden. 

Het idee is dat er op de zaterdagen 12, 19 en 26 juni gespeeld gaat worden. Het zullen poules van 4 teams worden met een halve competitie. Dat betekent dus 3 wedstrijden. Dit kan op basis van de huidige teams of de nieuwe teams voor het seizoen 2021/2022. Tempo heeft besloten om deel te nemen met de teams voor het nieuwe seizoen. De nieuwe teams zullen 6 juni bekend gemaakt worden. Het is dan ook de bedoeling dat er vanaf maandag 7 juni met de nieuwe teams met de nieuwe trainers getraind gaat worden. 

Bij de wedstrijden mag geen publiek aanwezig zijn, uitgezonderd de chauffeurs van het bezoekende team. Kleedkamers en douches mogen gebruikt worden. Bij Tempo wordt er in verband met de verbouwing, gekeken naar de mogelijkheid om toiletten en andere faciliteiten te organiseren.  

De competitie heeft geen gevolgen voor promotie / degradatie. Een wedstrijd die niet gespeeld kan worden door te weinig spelers, of andere onvoorziene redenen, wordt niet ingehaald en daar zitten ook geen gevolgen aan. Zie het als een soort oefencompetitie voor het nieuwe seizoen.  

Meer informatie over de te spelen wedstrijden zal zo snel mogelijk volgen. Er wordt door de Scheidsrechterscommissie, TC(J), trainingscommissie en secretarissen hard gewerkt om alles te organiseren. Houd de site dus in de gaten voor updates. 

Hoofdsponsor

Sponsoren