Renovatie gestart, 30 november 1e paal!

20 November 2020 3:32

Het is jullie waarschijnlijk niet ontgaan, maar de voorbereidende werkzaamheden voor de verbouwing van het clubgebouw zijn gestart met het leegruimen van alle ruimtes, inclusief demontage en sloopwerkzaamheden.

Stapje-voor-stapje hebben we de afgelopen jaren toegewerkt naar dit punt: het Tempo clubgebouw na 40 jaar weer een nieuw leven geven! Er ligt momenteel een heel mooi plan en het blijft nog een beetje puzzelen met de financiële middelen. Dat geeft nog wel uitdagingen, o.a. bij zaken zoals bijvoorbeeld de veranda die we allemaal willen.

Maar momenteel is de aanneemovereenkomst met de aannemer getekend!En zijn we, qua financiën en bouwplanning, de laatste keuzes aan het maken in nauwe samenwerking met Aannemingsbedrijf G. Bruijnes, Onderwaater Bouwkundig Ingenieursbureau en de Gemeente Alphen aan den Rijn.

Binnenkort zien jullie dan ook een banner langs de doorgaande weg over ons clubgebouw! Deze is ontworpen door Onderwaater en geeft een mooie impressie van hoe het eruit komt te zien.

Belangrijk voor jullie om te weten is dat alle sponsor- en inzamelingsacties bestemt zijn voor de inrichting van de kantine, bar, keuken, meubilair, verlichting, etc. Volg dus de website, instagram en facebook voor de acties die nog gaan komen!

Zo maken we ons clubgebouw helemaal Tempo-waardig!

De kluscommissie, normaal druk om alles in orde te maken en te bouwen, helpt ook nu een handje mee om de boel te slopen. Zo besparen wij kosten en levert de kluscommissie ook nu weer een waardevolle bijdrage.