Sponsornieuws: Nieuwe inschietshirts voor iedereen

17 June 2021 17:0

In samenwerking met onze sponsoren Klaverblad Verzekeringen, BEKO Technologies en Bahlmann Sport is het net als drie jaar geleden weer gelukt om inschietshirts voor alle spelende leden en ook voor de trainingsgroep te regelen. Vanaf komend seizoen krijgt ieder spelend lid naast het gele wedstrijdshirt een prachtig nieuw zwart inschietshirt in bruikleen van de vereniging! In dit bericht lees je er alles over.

Binnenkort horen jullie meer over het opgeven van je maat en over de mogelijkheid tot passen. Hou de website en de socials dus goed in de gaten.

Wil jij je oude inschietshirt houden dan kan dit tegen een mooie prijs van €7,50.

Als je je nieuwe inschietshirt wil ontvangen dan moet je uiteraard je oude inleveren. Heb je het shirt niet meer dan zal er €7,50 in rekening worden gebracht.

Spelregels

Er zijn natuurlijk wel een paar spelregels:

• De leden die drie jaar geleden het huidige inschiet shirt in bruikleen hebben gekregen, moeten dat weer inleveren in ruil voor een nieuw shirt.
  • Het nieuwe inschietshirt wordt onderdeel van het Tempo kledingpakket dat alle spelende leden in bruikleen krijgen van de vereniging. Voor het gele wedstrijdshirt en het zwarte inschietshirt samen wordt vanaf komend seizoen maandelijkse een bijdrage van € 1,50 geïncasseerd tegelijk met de contributie.
  • Net als bij het wedstrijdshirt, zullen wij de kosten verhalen wanneer je het shirt kwijtraakt en een nieuwe nodig hebt. Je moet het shirt dragen op zaterdag en je mag het uiteraard gebruiken om in te trainen. Het is niet de bedoeling het shirt te dragen in je vrije tijd. Oftewel: zorg dat je er zuinig mee omgaat!

De Sponsorcommissie & Bestuur