#Steentjebijdragen: Samen naar 10.000 voor de nieuwe kantine

30 August 2020 12:30

 Korfbalvereniging Tempo

Het nieuwe kantine actieteam van Carola, Ilona, Melanie en Jet is hard bezig om 10.000 op te halen voor de inrichting van de nieuwe kantine. Doe nu via de actie #steentjebijdragen mee.

Gerda en Rolf Steenbeek waren de eerste en legden met hun stenen het fundament van de actie! Velen volgden op de eerste actiedag, waardoor er al 60 stenen zijn verkocht, goed voor 1500 euro voor de nieuwe kantine. Voor dit geld worden lampen, barinrichting, nieuwe stoelen, tafels, discolichten, goede boxen en alles wat nodig is om de kantine kleur en glans te geven. 

Hoe werkt de actie

Iedereen die Tempo een warm hart toedraagt kan een steen of meerdere stenen kopen. In de nieuwe kantine komt vervolgens een wand van stenen/tegels waarop iedereen zijn eigen naam terug zal zien. De kosten voor een steen zijn 25 euro per stuk. 

Om het streefgetal 10.000 euro te halen, willen we nog heel veel stenen te verkopen. Koop daarom ook 1 of meerdere stenen.

Stenen zijn te koop bij de bar, zorg ervoor dat je je naam doorgeeft die je straks op de steen wilt zien in de nieuwe kantine.

Je kunt ook een appje sturen naar Jet (+81 8087 1105 46), zij stuurt dan een eenvoudige betaallink. 

Uiteraard loopt het actieteam ook rond op de velden, we zullen mensen daarom ook op het veld attenderen op de actie. 

Actie team Inrichting Kantine

Carola, Melanie, Ilona en Jet

Hoofdsponsor

Sponsoren