Steentjes uitverkocht -

25 February 2021 1:40

 Korfbalvereniging Tempo

400 steentjes verkocht, oftewel 10.000 euro voor de inrichting van de het clubhuis. Geheel in stijl van de actie zijn de laatste steentjes een cadeau voor een echte Tempo superfan.

De actie heeft in totaal 10.000 euro opgehaald voor de inrichting van de kantine. Een fantastisch resultaat van deze leuke actie.  Alle 400 steentjes krijgen dan een mooie plekje op een aluminium plaat van 120cm breed en 80cm hoog. En niemand minder dan Ed hangt hem op zodra de wanden voorzien zijn van een finishing touch. 

En dit is natuurlijk niet de enige succesvolle actie voor #OnsNieuweThuis. Dankzij de Club van 100 hebben wij ook nog een kruiwagen vol geld kunnen toevoegen aan ons toch al grote bedrag voor de inrichting. Toch zijn we er nog niet. De plannen van de bouwcommissie zijn namelijk groots. Een nieuwe bar, een koelcel zodat het bier altijd koud is, een terras zodat we de wedstrijden goed kunnen kijken en ons terras op hoogte met goed zicht over de velden. 

Doe daarom ook mee aan de nieuwe acties. Zoals de masked singer, leuk voor jong en oud! Kijk op de website voor meer informatie en waag een gokje. Want wie zit er toch in dat Web Rabbitz Bananenpak...

De muur is met uiterste zorg gemaakt, zie je echter een tikfout of wil je liever een ander plekje of andere naam, laat het Jet weten via whatsapp of email (jetbosmavanduin@gmail.com ; +81 80 8711 0546)

Hoofdsponsor

Sponsoren