Teamindeling 2021-2022 Jeugd (B-F)

06 June 2021 10:0

Wat was het een bijzonder seizoen. Alleen de eerste helft van de veldcompetitie hebben we wat wedstrijden kunnen spelen. Gelukkig hebben we diverse activiteiten kunnen organiseren om de (lange) periode zonder competitie in te vullen. Vooral voor de TCJ is het van belang geweest dat de trainingen zo veel mogelijk zijn doorgegaan en dat er onderlinge oefenwedstrijden zijn gespeeld.

De teamindeling vind je HIER.

Hierdoor hebben wij samen met de trainers toch een aardig beeld gekregen van jullie als korfballers en de ontwikkeling die jullie hebben doorgemaakt. Ondanks het bijzondere jaar is het gelukt om de teamindeling rond te krijgen. Alleen bij de B1 zal nog een selectie plaatsvinden voor de overige teams geldt dat de indeling definitief is.

Ondanks zorgvuldigheid in het proces van indelen zullen, zoals ieder jaar, kinderen blij zijn met een stap omhoog en zullen kinderen teleurgesteld zijn dat ze niet in het team zijn ingedeeld, waar ze op gerekend hadden. Ons advies is om de indeling eerst even op je in te laten werken, voordat je een reactie geeft. De ervaring leert dat ondanks de eerste teleurstelling het achteraf toch een heel leuk en leerzaam seizoen is geweest.

We willen iedereen dringend verzoeken om eventuele vragen/opmerkingen over de teamindelingen niet bij trainers neer te leggen. De TCJ heeft de indeling gemaakt en is verantwoordelijk voor de indeling. De trainers zijn hier wel een groot onderdeel van geweest, maar dragen dus geen eindverantwoordelijkheid.

Mocht je naar aanleiding van de teamindeling nog vragen hebben, dan kan je die mailen naar tcj@kvtempo.nl. Dus niet persoonlijk contact zoeken/appen met TCJ-leden. Als je een e-mail stuurt , dan krijg je in eerste instantie alleen een ontvangstbevestiging. Je kunt je vraag mailen tot en met zaterdag 12 juni. De TCJ verzamelt alle mailtjes en komt dan uiterlijk zaterdag 19 juni met een inhoudelijke reactie.

De TCJ