Toegangsregels terrein KV Tempo

11 June 2021 12:50

Aanstaande zaterdag 12 juni mag de jeugd eindelijk weer in competitieverband wedstrijden spelen! We willen iedereen dringend oproepen om je hierbij aan de geldende maatregelen te houden. Dit is noodzakelijk om deze wedstrijden te mogen organiseren en spaart onze vrijwilligers veel werk.

De belangrijkste regels voor de zaterdag nog even op een rij:

• Er zijn geen toeschouwers toegestaan op het terrein
  • Voor een uitwedstrijd wordt er buiten het terrein verzameld
  • Alleen de aangewezen chauffeurs zijn welkom op het terrein. Dit geldt ook voor alle andere verenigingen. Ga dus niet rijden als het niet jouw beurt is.
  • I.v.m. de verbouwing zijn er bij Tempo geen kleedkamers. Wel is er een tijdelijk toiletblok bij de ingang en een zelfservice horecapunt waar d.m.v. een QR code, afgerekend kan worden.
Voor een compleet overzicht van de regels verwijzen we u naar het corona protocol op onze website.
Het bestuur van KV Tempo