Vrijwilligers gezocht!

07 May 2019 23:12

De vrijwilligerscommissie gaat vanaf zaterdag 11 mei weer actief 'de boer op' om (nieuwe) vrijwilligers te werven. Een vereniging kan immers niet bestaan zonder vrijwilligers, ook Tempo niet. Daarom zijn we blij met elke helpende hand, groot of klein!

Per gezin wordt verwacht dat minimaal 10 uur vrijwilligerswerk per jaar wordt verricht. Dit kan bestaan uit bar- of keukendiensten, wedstrijden fluiten, training geven, het wedstrijdsecretariaat doen, helpen bij jeugdactiviteiten en toernooien.

Ook een steentje aan Tempo bijdragen? Stuur dan een mail aan samensterk@kvtempo.nl.

De vrijwilligerscommissie gaat vanaf zaterdag 11 mei  weer actief  'de boer op' om (nieuwe) vrijwilligers te werven.

We rekenen erop dat ook u / jij ons wilt helpen want: een vereniging zijn we samen!