Week van de scheidsrechter

30 September 2020 8:16

Van 2 tot en met 11 oktober is het de week van de scheidsrechter! Het moment om voor iedereen erbij stil te staan, hoe belangrijk is dat deze mensen er zijn. Zonder scheidsrechter geen wedstrijd!

Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel korfballers op alle niveaus wekelijks op het veld en inde zaal van het spelletje kunnen genieten!

Om deze mensen te bedanken, en even in het zonnetje te zetten doen wij als bestuur van Tempo een beroep op jou en je team. Bedank komend weekend, en het weekend erna, met jou team de scheidsrechter, verzin hier een leuke manier voor. Dit kan een presentje zijn die je als team koopt, maar dit kan ook d.m.v. een teamfoto met de scheidsrechter die we op social media plaatsen met de hashtag #scheidsbedankt of je brengt als team een ode aan de scheidsrechter. Hoe groot of klein je gebaar ook is, je waardering geeft de scheidsrechter de energie om er de volgende keer weer te staan en er samen met jullie een mooi seizoen van te maken.

We rekenen op jullie!