Zaterdag 16 maart: 1e kruisfinalewedstrijd in Limeshal

11 March 2019 8:45

Was je ook bij de kampioenswedstrijd van Tempo tegen DSC in de bomvolle Limeshal? Wat een avondje was het zeg…. Laat maar zeggen, het was een echte kampioenswedstrijd. In het wederom prachtige verslag van onze goednieuws verslaggever kan je alles herbeleven. Heerlijk om te lezen! En nu op naar de kruisfinalewedstrijden waarvan de eerste zaterdagavond 16 maart in de Limeshal wordt gespeeld.

En wat was het mooi dat er zoveel hulp was! Moeders waarvan hun kinderen net lid zijn van onze mooie club, pakten spontaan een zwabber en veegden de hal weer brandschoon! Deelnemers van het JunSenkamp renden vanuit hun wedstrijd verhit door naar de keuken om daar de dames van het eten te helpen. De keuken werd door de kerels keurig opgeruimd. De hal was prachtig versierd en ook weer opgeruimd. Het publiek werd professioneel ontvangen door de meiden bij de trap! De analyses aan de bar werden voor de wedstrijd al gemaakt (misschien omdat de mannen na de wedstrijd te emotioneel waren om nog tot een goede conclusie te komen?) En daarnaast werden weer alle zaken gedaan waaraan we inmiddels zo gewend zijn en heel vertrouwd zijn! Het is dan ook een lekker gevoel om daar deel van uit te maken.

En dan nu naar de kruisfinales, door in de tweede versnelling!! Doordat we 1e in poule zijn geworden, hebben we het voordeel dat we de eerste wedstrijd thuis spelen. Komt het (in de Best of three) tot een derde wedstrijd, dan wordt die weer in de Limeshal gespeeld. Aanstaande zaterdag 16 maart 2019 staat de eerste wedstrijd op het programma. Dus kom volgende week weer met z’n allen naar de Limeshal. Kom in je geel / zwarte outfit. (Een voordeel van de huidige mode is dat er genoeg gele truien, blouses en dergelijke te koop zijn!). Naar alle waarschijnlijkheid zal de wedstrijd om 20.00 uur gespeeld worden maar check daarvoor van de week de site, Facebook, Instagram of andere media.

Wil je volgende week ook deel uit maken van iedereen die ons eerste naar de overwinning helpt? Houd daarvoor de hulptroepen-app in de gaten!!! En o ja, je weet het, sta je nog niet in de hulptroepen-app en wil je volgende week graag ergens mee helpen? Bel of app me dan op 06-25283352, alle hulp is van harte welkom!

Groetjes,
Ingrid