• Hartelijk welkom bij Korfbalvereniging Tempo!
  • Zoals alle leuke evenementen en toernooien die na twee jaar weer terugkomen wordt ook dit jaar weer een AKO georganiseerd!

35e Alphense Korfbal Ontmoeting!

donderdag 2 juni 2022

Nog maar één maand en dan is hij er weer voor de 35e !! keer, de AKO oftewel de Alphense Korfbal Ontmoeting.

De AKO wordt ook dit jaar weer op de donderdag gehouden i.v.m. het Zomerspektakel aan het meer op vrijdag. De planning is dat we dan ‘s-avonds om ± 18.30 uur met de eerste wedstrijd gaan beginnen. Wij zorgen dat dit jaar de keuken op tijd open is zodat ook voor de inwendige mens gezorgd wordt.

Voor degenen die dit prachtige fenomeen niet kennen, wordt het even opletten: Het toernooi is bedoeld voor iedereen boven de 18 jaar die nog niet op korfbal zit en het wel leuk vindt om een wedstrijdje te spelen.

Je kunt meedoen met een aantal collega’s van je werk of enthousiaste mensen van je straat, familieleden enz.enz. Vooral voor ouders van spelende kinderen is het een erg leuk toernooi. Korfbal is een sport die je zelf moet doen. Je kunt natuurlijk elke zaterdag je kind aanmoedigen en volstoppen met goede tactische tips voor en tijdens de wedstrijd, maar wat is leuker om het spel juist zelf te spelen (voor de kinderen ook eens leuk om aan de kant hun ouders aan te moedigen!).

Op deze dag wordt er ook een feestavond georganiseerd (nadere informatie volgt), waarbij de spelende leden van de teams (max. 10 personen per team) een gratis toegangskaartje en één consumptiebon krijgen.

Iedereen is van harte welkom om mee te doen aan dit leuke, sportieve en gezellige toernooi.

Opgeven kan tot uiterlijk zaterdag 28 mei 2022.

Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen onder opgave van de volgende gegevens:

GEGEVENS VAN HET TEAM
    Naam team: