• Barrooster KV Tempo

  Het veldseizoen is weer begonnen. De eerste trainingen hebben alweer plaatsgevonden en de eerste bardiensten zijn alweer gedraaid. Voor de bardiensten is een mooi barrooster opgesteld. Hierin zijn een aantal dingen gewijzigd en daarnaast zijn er een paar dingen die we extra onder de aandacht willen brengen.

  Het barrooster staat, zoals jullie gewend zijn op de site, maar tegenwoordig ook in de KNKV app.
  Op de site vind je het rooster hieronder.

  In de KNKV app kan je dit vinden in het menu onder het menu item ‘Programma’.

  Bardiensten teams

  Er worden, net als voorheen, ook teams ingedeeld voor bardiensten. Dit ziet er een beetje anders uit. De leden van een team worden allemaal gekoppeld aan de bardienst. Dus er staat niet meer, als voorbeeld: ‘Tempo F1’ heeft Bardienst maar de namen van de teamleden. Bepaal als team wie de bardienst draait en zorg dat er minimaal 4 vrijwilligers zijn. Daarnaast ontvang je, net als anders, een mailtje als je bent toegewezen aan een bardienst. Jeugdteams t/m de B daar worden de kinderen gekoppeld aan de bardienst, waarbij het de ouders van de jeugdleden zijn die de bardienst draaien. Bij de andere teams (A en senioren) zijn het de teamleden zelf die de bardienst draaien.

  Als je onverhoopt niet kunt zorg dan zelf voor een vervanger. Er is een zogenaamde ‘hulptroepen’ app binnen KV Tempo waar je altijd de vraag kunt stellen of iemand een dienst met je wil ruilen. Wil je toegevoegd worden aan deze app dan kan dat via de link die je hebt gekregen in de herinneringsmail.

  Als het is gelukt om te ruilen dan kan je dit ook zelf aanpassen in de KNKV app.

  • Je klikt dan bij ‘Programma’ op de bardienst waar je op staat ingeroosterd. Vervolgens klik je op je eigen naam.
  • Dan krijg je de melding met de vraag ‘Wil je ruilen?’ klik op ‘OK’. Vervolgens vraag je aan degene die de bardienst van je heeft overgenomen om in de KNKV app, via programma naar die betreffende bardienst te gaan en aan te geven dat hij of zij de dienst wil overnemen.
  • Let op! Klikken op ‘ik wil ruilen’ zonder dat je hebt afgestemd dat iemand de dienst van je overneemt heeft geen zin. Kortom zorg altijd eerst zelf voor een vervanger.
  • Zie ook de instructievideo vanaf minuut 10:00: https://youtu.be/05JRdhJ4Uuw

  Je wordt in principe met je naam weergegeven in de app en op de Tempo site, tenzij je hebt ingesteld dat er staat "afgeschermd". We respecteren ieders privacy dus het is je goed recht om dat te doen. Heb je dat niet bewust gedaan of vind je het goed als je naam getoond wordt dan zouden we het fijn vinden als je dit aanpast. Dit kan je aanpassen in de KNKV app via het menu, kies voor “Instellingen” vervolgens voor “Mijn persoonsgegevens”, daar kan je bij ‘privacy instellingen’ kiezen voor ‘open’, ‘normaal’ of ‘beperkt’. Kies dus niet voor 'afgeschermd'.

  Kortom, er zijn een aantal veranderingen. Hopelijk bevallen die. Heb je vragen of opmerkingen laat het gerust weten en stuur een mail naar bar@kvtempo.nl.