• Een nieuw seizoen, een nieuwe website

• Tempo is 65 jaar! Gefeliciteerd met onze club. Een nieuw clubhuis en ook een nieuwe website want onze club gaat met de tijd mee.

Terwijl sommige druk zijn met korfbal, heeft de Web'cie (daarnaast) hard gewerkt aan de nieuwe site. De nieuwe site is gebouwd op de basis van Sportlink, de sportpartner van het KNKV. Hierdoor zijn wij minder afhankelijk van onze vrijwilligers en is de data altijd up to date. Mocht je een vraag hebben over de nieuwe site spreek Jet aan. Persoonlijk, via de app of email (+81 8087110546, communicatie@kvtempo.nl)

Op de site vinden jullie het trainingsschema voor het veld. Klik hier: Trainingen

Hierbij ook het programma (LINK) voor begin volgend seizoen. Als je nu al weet dat je niet kunt spelen, meld je dan z.s.m. af bij je wedstrijdsecretaris (eventueel ook bij je trainer maar ALTIJD ook de wedstrijdsecretaris informeren). Laten we hopen dat we volgend seizoen weer lekker kunnen korfballen.

Een nieuwe site is er natuurlijk niet zo maar, daarom willen wij graag iedereen bedanken die heeft geholpen: Geert en Marleen hebben de site ontworpen. Peter is verantwoordelijk voor de nieuwe logo's en het in acht nemen van onze huisstijl. De testers: Tom, Margo, Peter, het wedstrijdsecretariaat en Daan.

De site ziet er anders uit en zal de komende tijd ook lekker mee blijven bewegen. Zo zouden wij graag teamfoto's plaatsen van alle teams. Dus maak een mooie foto en stuur hem naar de redactie; redactie@kvtempo.nl dan plaatsen wij de foto online.

Op de teampagina's zie je ook de tekst 'en teamleden waarvan de naam vanwege privacy redenen niet wordt getoond.' Natuurlijk is het leuk om ook jouw naam online te zien. Dit kun je zelf regelen: Kies in APP van het KNKV voor privacy 'Open'. Zodra je hiervoor kiest, komt je naam ook bij ons op de site. Dit gaat op de site om je naam en in de app om je naam en foto. Verder komt er geen persoonlijke informatie op de site. Via deze link alle details over privacy & sportlink.

Denk je nu: 'Wat een gave site, daar wil ik graag een steentje aan bijdragen'. Meld je dan bij Jet, wij zijn namelijk nog op zoek naar 2 redacteurs. Deze leuke job kost 1 uur per maand en doe je samen met een team. Je kunt het thuis, in Thailand, Japan of waar jij je vrijwilligerswerk wilt doen, uitvoeren. Meer weten? redactie@kvtempo.nl