• Even voorstellen … de technische commissie jeugd TCJ

• We kunnen weer gaan beginnen met trainen en wedstrijden spelen. De teams zijn weer ingedeeld, trainers gezocht en de eerste oefenwedstrijden staan al gepland. Hou de site goed in de gaten voor de informatie.
    Wij als TCJ hebben er zin in!

Wat doen wij?

De coördinator:

Heeft u/uw kind problemen binnen het team, bv op het sociale vlak, is er sprake van een langdurige blessure, bent u niet tevreden over hoe het loopt binnen de club … schroom niet wij zijn er voor u en gaan samen met u op zoek naar een oplossing.

Regelmatig zullen de leden van de TCJ wedstrijden bekijken en ook op trainingsavonden aanwezig zijn. Dit om een goed beeld te krijgen hoe het verloopt binnen de categorie. Spreek ons gerust aan als u daar behoefte aan heeft. We zijn er trots op dat onze coördinatoren allemaal in de seniorenselectie spelen en hierdoor een goed beeld hebben van de korfbaltechnische aspecten.

Voor het indelingsproces zullen wij het gehele jaar de spelers bekijken, zowel qua niveau, ontwikkeling als korfbalplezier. Een aantal maal per jaar maken wij met de trainers een ranking. Uiteindelijk zal dit een basis zijn voor de teamindeling aan het einde van het jaar. Het kan ook voorkomen dat wij gedurende het jaar wijzigingen aanbrengen binnen teams door opzeggingen/nieuwe leden/blessures, hiervan zullen wij de betrokken ouders op de hoogte stellen.

De wedstrijdsecretaris:

De wedstrijdsecretaris verzorgt de organisatorische kant van de jeugd: rijdersschema, reserves, digitale wedstrijdformulieren, afmeldingen e.d. zodat er elke week weer een compleet team in het veld staat.

Afmelden voor een wedstrijd doe je altijd bij de wedstrijdsecretaris en de trainer en ruim van te voren, zodat tijdig vervanging kan worden gezocht. Afmelden kan via het mailadres voor de leeftijdscategorie. Afmelden binnen 48 uur graag via de telefoon, nummers vindt u op de site onder “contact”.

Wie zijn wij?

De manager van de TCJ is Bram van der Waals. Hij zorgt voor de coördinatie tussen onze commissie, andere commissie en het bestuur. Daarnaast hebben we per lettercategorie een aanspreekpunt. Dit zijn:

Coördinator Wedstrijdsecretaris  mailadres
    B Kevin Baerveldt Tamira van Tol b@kvtempo.nl
    C Hannah Klijn Annemarie de Wildt c@kvtempo.nl
    D Yoran Marck Jill Rijke d@kvtempo.nl
    E Marleen vd Sar/Anouk Nikkels Ryan Plantfeber e@kvtempo.nl
    F Marleen vd Sar/Anouk Nikkels Daniëlle Dekker  f@kvtempo.nl

Gezond verstand

Aanvullend willen wij een beroep doen op ieders gezond verstand. Iedereen doet zijn/haar best. Gedraag je fatsoenlijk langs de lijn, in het veld en in groepsapps. Bespreek onduidelijkheden op een rustig moment en praat respectvol met elkaar. Waardeer de inzet van de vrijwilligers die hier geen studie voor hebben gevolgd.

Hoe bereikt u ons? U kunt ons aanspreken op het veld of mailen naar TCJ@kvtempo.nl of via de mailadressen per categorie (deze gaat naar de wedstrijdsecretaris en coördinator van de leeftijdscategorie). Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk benaderen.

Veel korfbalplezier gewenst komend jaar.