• Hartelijk welkom bij Korfbalvereniging Tempo!
  • Dat was afgelopen zaterdag nog een prachtige dag om te trainen en wedstrijden te spelen. Voor de training waren veel spelers op komen dagen ook natuurlijk omdat er teamfoto’s voor Tempo G2 en Tempo G3 gemaakt werden door Petra Kuiper. Ik hoop dat ze allemaal gelukt zijn en dat er binnenkort ook mooie foto’s op de website staan. Natuurlijk was het een hele teleurstelling voor Tempo G2 dat de wedstrijden niet doorgingen en zo niet de koppositie tegen Vitesse verdedigd kon worden. Gelukkig was er wel taart en medailles en dat maakte nog iets goed.

’s Middags ging Tempo G1 voor het kampioenschap spelen in Bennekom tegen Dijkvogels en DVO. Beide wedstrijden werden gewonnen (een verslag van Tom de Ridder staat al op de site) en zo werd het kampioenschap veilig gesteld. Helaas konden Lisa en Niels niet zelf coachen, maar dat was ook bij Cor in vertrouwde handen. Allemaal gefeliciteerd.

Volgende week zaterdag 23 oktober is de laatste training alweer op zaterdag voor Tempo G.  We gaan dan weer verder in de zaal op zaterdag 13 november. We hebben dus even 2 weken pauze. Voor Tempo G1 is de laatste training op donderdag 28 oktober. Wanneer er in de zaal getraind gaat worden voor Tempo G1 is nog niet helemaal duidelijk. Hierover is nog overleg tussen Lisa en Niels en de trainingscommissie. Zodra dit bekend is horen jullie dit natuurlijk gelijk.

Het programma voor de volgende weken is bijzonder.

Allereerst op zaterdag 30 oktober heeft Tempo G1 de eer om een demonstratie wedstrijd te spelen tijden het EK voor landenteams tegen Dijkvogels G1. Deze wedstrijd vindt plaats in het Sportpaleis in Antwerpen en begint om 15:50 uur voorafgaand aan de wedstrijd om de 3de plaats van het EK. Hoe bijzonder dat Tempo G1 dit mag doen en wij hopen op een leuke wedstrijd.

De volgende speelsters en spelers worden uitgenodigd:

Marcia van den Berg

Ed Cornelisse

Eline Kroft

Rick van der Linden

Sabrina Lukus

Tom de Ridder

Maaike Rietveld

Kristiaan Schonewille

Peter Hulsman

De coaching is in handen van Niels en Cor. Ron gaat mee als verzorger. Rijders zijn de families Kroft en van der Linden, Cor, Ron en Tom. We vertrekken rond 13:30 uur vanaf de kantine. Komende donderdag na de training om 20:00 uur zullen we even bij elkaar komen om alles goed door te nemen. Wel is duidelijk dat je een geldige QR code moet hebben op je telefoon of op papier uitgeprint en dat je ook een paspoort mee moet nemen. Ik zal proberen komende donderdag een overzicht mee te nemen en dan krijgen jullie dat allemaal.

Op zaterdag 13 november neemt Tempo G2 deel aan de Haagse Korfbaldagen. Dit toernooi begint voor Tempo G2 om 12:50 en we spelen de wedstrijden in Sporthal Zuidhaghe, Beresteinlaan 625H, 2543 CE Den Haag.

De volgende speelsters en spelers worden hiervoor uitgenodigd:

Marcia van den Berg   Vincent van Grieken
    Marieke ten Hof   Dennis Hoeven
    Nicole Kahn   Tim Moerings
    Isabel Lukus   Youri Molenaar
        Tom de Ridder

We zullen om ongeveer 11:15 vertrekken vanaf de kantine en zijn nog op zoek naar ouders die willen helpen bij het vervoer. Dus graag een bericht of u kunt rijden of dat u mogelijk direct gaat.

Het programma voor deze zaterdag is als volgt:

Dijkvogels / Refleks - HKV/OE Combi

Albatros - Vitesse

Tempo G2 - Dijkvogels / Refleks

HKV/OE Combi - Albatros

Vitesse - Tempo G2

Dijkvogels / Refleks - Albatros

HKV/OE Combi - Vitesse

Albatros - Tempo G2

Vitesse - Dijkvogels / Refleks

Tempo G2 - HKV/OE Combi

Dat was weer veel informatie. Nog lekker een weekje trainen en dan even pauze totdat weer fijn in de zaal gaan spelen.