• Hartelijk welkom bij Korfbalvereniging Tempo!
  • Wat een mooi weer was het weer afgelopen zaterdag en fijn dat de trainingen toch door konden gaan ondanks dat de kantine was gesloten. Fijn ook dat jullie met een grote groep aanwezig waren. Komende zaterdagen is de kantine weer gewoon open en gaan de trainingen op donderdag voor Temp[o G1 van 19:00-20:00 en op zaterdag voor de overige G-leden van 11:00-12:00 weer gewoon door. We hopen jullie allemaal weer te zien uiteraard.

Volgende week zaterdag 14 januari ook weer de eerste competitiewedstrijden. Tempo G2 is al aan de beurt. De volgende wedstrijden staan op het programma:

De wedstrijden worden gespeeld bij Dijkvogels, Lange Kruisweg 44F, 2678 BM Maasdijk. We vertrekken om 12:30 uur vanaf de kantine en om 15:30 worden we weer opgehaald bij Dijkvogels. Alles uiteraard met het busje beschikbaar gesteld door de Dirk Kuyt Foundation.

De volgende speelsters en spelers worden uitgenodigd:

De begeleiding is in handen van José aangezien de trainsters gelijktijdig een wedstrijd hebben.

Heel veel succes en plezier allemaal.