• Hartelijk welkom bij Korfbalvereniging Tempo!
  • Hierbij dan weer het eerste bericht in dit nieuwe jaar. Allereerst natuurlijk allemaal een gelukkig, gezond en sportief 2022.

Hopelijk kunnen we binnenkort weer lekker korfballen. Helaas ziet dat er gezien het aantal besmettingen met corona dat we dagelijks lezen in de krant nog niet goed uit.

Op dit moment zijn we met de verenigingen die in competitie verband meedoen met G-teams in de korfbal competitie in overleg hoe we nu in dit jaar verder kunnen gaan. Helaas hebben we al moeten besluiten dat de wedstrijden van Tempo G3 voor volgende week zaterdag 15 januari komen te vervallen. Aangezien we pas op 14 januari horen of we kunnen spelen en de verwachtingen niet erg positief zijn vinden alle verenigingen dit een te korte voorbereidingstijd en te onzeker en is er besloten om in ieder geval deze ronde niet te spelen.

Ik vind het ook jammer dat ik niet met een beter bericht dit jaar kan starten, maar we blijven hopen op ander nieuws binnenkort. Dus voorlopig helaas nog even geen trainingen of wedstrijden.

Voor nu dan doe voorzichtig en hopelijk weer snel tot ziens in de hal om te trainen of wedstrijden te spelen.