• Afgelopen zaterdag waren er competitie wedstrijden voor Tempo G2. Helaas kwam Vriendenschaar de eerste wedstrijd niet opdagen. De tweede wedstrijd tegen Albatros was een spannende en mooie wedstrijd die door Albatros met 3-1 werd gewonnen.

Komende zaterdag speelt Tempo G2 alweer competitie en nu thuis in de Limeshallen en dat betekent dat hopelijk alle tegenstanders uit de poule naar Alphen zullen komen. We hopen op 5 mooie en spannende wedstrijden. We rekenen op veel publiek en dat zal het team helpen om goede uitslagen neer te zetten.

De volgende wedstrijden staan op het programma:

Iedereen graag om 11:30 uur in de Limeshal aanwezig. De begeleiding is in handen van Destiny en Kaylee. De scheidsrechters voor bovenstaande wedstrijden zijn Marco en Thomas. Na de eerste wedstrijd is er voor iedereen van Tempo G2 een broodje en een krentenbol om de wachttijd iets korter te maken voor de volgende wedstrijd.

De volgende speelsters en spelers worden uitgenodigd:

Allemaal weer heel veel plezier bij de trainingen en succes bij de wedstrijden.