• Afgelopen zaterdag mee geweest met Tempo G1. Hoewel de resultaten misschien tegenvallen waren het wel mooie en spannende wedstrijden. Tegen Dijkvogels G1 is er erg goed gespeeld en stonden we zelfs kort voor tijd nor met 3-2 voor, maar werd er nog net met 4-3 verloren. Merwede G1 schoot tegen ons bijna alles raak en deze wedstrijd verloren we met 5-4 een verslag van Tom staat op de Tempo site.

Komende zaterdag alweer de laatste trainingen op het veld en daarna gaat de vakantie beginnen. Ik hoop dat iedereen op vakantie kan en een leuke tijd heb.

Voor Tempo G1 is het aanstaande weekend weer de Special Olympics en dit keer in Breda en Tilburg. De wedstrijden worden zaterdag en zondag gehouden bij kv Tilburg. We hopen op een mooi weekend met elkaar. Via whatsapp kun je Tempo G1 het hele weekend volgen. We hopen op een fijn en sportief weekend met elkaar.

Dit is dus alweer het laatste standaard bericht van dit seizoen. Ergens half augustus gaan de trainingen weer beginnen en zien we elkaar weer op het veld. Tot die tijd hoop ik dat jullie allemaal van een fijne vakantie kunnen genieten.