• Grote verschuivingen aan de kop bij Tempo Team Manager

 • Slechts 1 teammanager had een spannende pot verwacht. Het verlies tegen DSC was dus ingecalculeerd. En het leuke is dat we daarvoor in return een hele leuke pot kregen. Vanaf minuut 1 droop de gretigheid ervan af. Uitblinker Thomas drukte zijn stempel op de wedstrijd. Hij schoot met scherp (59%) en pakte de nodigde rebounds om zijn vakgenoten ook te laten scoren.

  Kayleigh had de gouden handjes met 3 rake treffers. Na afloop sprak zij uit dat ze verwacht de volgende keer ook de deur dicht te houden in de verdediging zodat zij de titel uitblinker snel kan verwachten. Met haar goals hield zij ENDE BENDE DUIDELUIK BOVEN JAPPIO. Vraag is of van Doorn een list in huis heeft.

  Ook Yoran schoot lekker. Voor de tweede maal maakte hij de meeste treffers aan de herenzijde. Ook maakte hij zijn stip zodat hij samen met Elma en Jeroen, die ook foutloos waren, meteen de titel Stalen Zenuwen pakte. DSC maakte eveneens veel goals van de stip. Volgende keer dat we dit scheidsrechtersduo zien, moeten we er meer op gaan spelen aldus de teammanagers.

  Yoran heeft inmiddels 6 titels op zak, twee per pot, een mooi gemiddelde.

  Stijn had voor de tweede maal op rij de meeste rebounds. Het mooie was dat dit niet alleen in de aanval was, maar juist ook in de verdediging. Met zijn vroege sprong was haar zijn heer vaak te snel af.

  De teammanager waren ook blij Elma terug in het veld te zien. Zij was de gouden wissel. Volgende week wellicht in de basis? Eveline Lankester was scherp en DJ Pieter had ook alles goed in de gaten. Zij springen de top 5 binnen en nemen de kopposities in. Volgende week uit in Friesland om daarna tegen Avanti weer punten te gaan scoren. De teammanagers zijn er klaar voor!