• Inleveren boekjes Grote Clubactie vóór 1 november aanstaande

 • Er zijn door de jeugdleden van Tempo al meer dan 800 loten verkocht! Heb je nog boekjes liggen, lever ze dan deze week in in de doos links op de bar in de kantine of in de brievenbus van Van Boetzelaerstraat 92. Eind november zullen we de winnaars die de meeste loten hebben verkocht, bekend maken.

  Natuurlijk zijn we nu al ontzettend trots op alle verkopers dat zij zo ontzettend hun best hebben gedaan om een mooi bedrag op te halen voor de verdere inrichting van de nieuwe kantine.Ontzettend bedankt allemaal!

  Online loten kopen voor Tempo kan nog steeds: Dus alle (jeugd)leden, zet onze online verkooplink op je Facebook, Twitter en Insta, zodat je opa, oma, tante en vrienden ons kunnen helpen! Online loten kunnen worden gekocht via de volgende link: https://lot.clubactie.nl/lot/kv-tempo/230133

  Bij de Grote Club Actie heb je een winkans van 1 op 10. En de club wint altijd, want een groot deel van de opbrengst gaat naar de clubkas.

  Koop daarom online 1 of meerdere loten van de Grote Club Actie voor 3 euro per stuk en win 100.000! 80% van de opbrengst gaat naar de inrichting van de nieuwe kantine.

  Marloes Kuiper

  Eveline Lankester