• Junis Kinderopvang nieuwe sponsor

 • Met ingang van dit seizoen is Junis Kinderopvang sponsor van Tempo, compleet met een sponsorbord in de zaal en op het veld. Als leden kinderen hebben in de leeftijdscategorie van 0-13 jaar en kinderopvang zoeken dan moeten ze zeker eens bij Junis Kinderopvang gaan kijken.

   

  Junis Kinderopvang

  Al ruim 50 jaar is Junis met veel kennis en ervaring een gewaardeerde partner in de opvoeding. Al die tijd staan hun bevlogen collega’s klaar voor kinderen en hun ouders. Bij hen krijgen kinderen van 0 tot 13 jaar de ruimte om zichzelf te ontwikkelen in verbinding met elkaar. Junis zorgt voor een vertrouwde omgeving waar ze op een open en respectvolle manier met elkaar omgaan. Daarom werkt Junis intensief samen met ouders, onderwijs, gemeenten, zorgpartners, culturele partners en verenigingen.

  De organisatie creëert een veilige basis en een fijne omgeving, zodat kinderen zorgeloos en veilig kunnen ontdekken en hun wereld stap voor stap groter wordt. Geen enkel kind is hetzelfde. De organisatie houdt daarom de kwaliteit van hun kinderopvang continu in de gaten. Centraal in de visie van Junis Kinderopvang staat verbinding met anderen: kinderen, ouders, collega's, scholen en samenwerkingspartners, maar ook met henzelf en de wereld om hen heen.

  Trots op hun vak

  Bij Junis Kinderopvang werken goed opgeleide medewerkers die trots zijn op hun vak. Daarbij staat de kwaliteit steeds voorop. De kernwaarden van Junis, geborgen en veilig, respect en ruimte voor ontwikkeling, staan centraal in alles wat zij doen.

  Junis, op je eigen wijs.

  https://www.alphens.nl/kinderopvang/junis-kinderopvang.html

  https://junis.nl/