• Maaike en Lotte Roos blijven aan kop

 • Helaas, ons vlaggenschip speelde een uitstekende eerste helft maar kon die niet doortrekken in de tweede helft. Dalto nam de punten mee naar huis. De Tempo Team Managers komen wel steeds beter in hun spel. De Ende bende steeg maar liefst 12 plekken dankzij de onverstoorbare Kayleigh die haar stip zonder pardon scoorde. Volgende week iedereen van die stalen zenuwen en dan pakken we TOP wel!

  De basisopstelling is elke week anders. Oren open en een keer een training kijken met een lekker biertje en kijken bij het raam kunnen je veel opleveren. Rosanne W. was fit en kon starten. Ook Jeroen stond in de basis na zijn goede invalbeurt van vorige week. Hoewel we niet wonnen, hadden we met Stijn een goede uitblinker. Niet alleen had hij de meeste rebounds, ook pakte bij 3 goals mee met een hoog schotpercentage (33%).

  Pim speelde een goede invalbeurt. De teammanagers hadden hem graag eerder in het veld gezien. Met zijn hoge schotpercentage van 50% was hij de scherpschutter van de week en de goudenwissel. Hoppa, twee titels op zak in een paar minuten. Daarmee waren ook alle titels deze week voor andere spelers dan tijdens de eerste wedstrijd. Kortom, als alles samenvalt en iedereen tegelijk excelleert dan hebben de team managers het volste vertrouwen in onze Geel-Zwarte helden!

  Meer lezen over Tempo Team Manager? Ga naar onze eigen website. Hier vind je de volledige tussenstand en de volledige puntenverdeling van de wedstrijd:

  https://www.kvtempo.nl/teammanager/

  Nog meedoen? Dat kan gewoon! Kijk op onze site voor meer informatie. En je krijgt direct een boel bonuspunten zodat je gewoon kunt winnen aan einde van het seizoen. Want zeg nou zelf: Winnen is toch leuker dan meedoen?

   

  Maaike en Lotte Roos blijven aan kop