• Hartelijk welkom bij Korfbalvereniging Tempo!
 • Het leukste weekend van het jaar komt eraan! Het pinksterweekend bij Tempo staat in het teken van leuke activiteiten voor jong en oud. Tempo lid of niet, iedereen is van harte welkom! En zoals gebruikelijk, zijn er ook weer (buitenlandse) kampeerders!

  Het programma is bomvol, dus hier volgt een samenvatting van alle activiteiten. Voor veel activiteiten en feesten is vooraf aanmelden verplicht, zodat er rekening gehouden kan worden met bijv. inkopen voor een BBQ of Silent Disco.

  De passe-partouts voor de feesten zijn uitverkocht, dus wacht niet te lang met aanmelden!

  Wil jij een handje helpen, denk aan: bar staan, broodjes smeren, schoonmaak, velden uitleggen of omroepen bij het 21-toernooi, laat het de organisatie weten! Alleen samen kunnen we er een fantastisch weekend van maken!

  Programma

  • Donderdag 2 juni: AKO en Piano en PilsHet pinksterweekend start donderdagavond met voor de 35ste keer de Alphense Korfbal Ontmoeting (AKO). De AKO is een korfbaltoernooi voor iedereen die niet op korfbal zit, maar het wel leuk vindt om een keer een wedstrijdje te spelen! Denk aan een team met collega’s, familie of alle ouders van kinderen uit een team! Aanvang 18.30 uur.
   Opgeven kan bij: Evenementen@kvtempo.nl of martinbosman@gmail.comNa de AKO luidt Piano en Pils het weekend in met het eerste feestje! Piano en Pils start rond 22.00 uur, aanmelden van te voren hoeft niet want de toegang is gratis. Meezingen en dansen is wel verplicht!
  • Vrijdag 3 juni: Blacklight PartyVrijdag start om 22.00 uur de Blacklight Party. Entree kosten €5,-
   Dresscode: wit
  • Zaterdag 4 juni:Op zaterdag ochtend starten we om 10.30 uur met een te gekke boks clinic voor onze jeugd vanaf de F t/m de B. Deelname is gratis maar wel even opgeven bij Marjolein Vonk: 06-15203866Aansluitend rond 13.00 uur gaat het beach volleybal  toernooi onder leiding van Jan Nikkels en Angelique Valentijn van start. We spelen 4x4 waarvan er minimaal 1 dame moet zijn. Opgeven kan via j.l.i.nikkels1967@kpnmail.nl VOL=VOL. Er is plek voor 24 teams en de teller staat inmiddels al op 18 dus wacht niet te lang. Kosten €7,50 per team en betalen kan op de dag zelf.

   Na jezelf in het zweet te hebben gewerkt is het tijd voor een feestje! Na 2 jaar is het eindelijk weer tijd voor Flat-Out! We zijn helemaal uitverkocht dus het gaat een gezellige avond worden. Zorg dat je om 21.00 uur binnen bent want ze beginnen om 21.30 uur te spelen.

  • Zondag 5 juni:Dan is het alweer zondag en gaan we starten om 12.30 uur met het 21-toernooi. Ouderwets koppelschieten. Opgeven kan bij Chantal Petersen 06-15127672. Even je team naam doorgeven en in welk team je speelt. Je deelname is pas definitief als je een bevestiging krijgt van Chantal. Kosten €4 per team. Betalen op de dag zelf. Uiteraard vliegen de eieren je ook om de oren tijdens het eieren gooien. Dit gaat plaatsvinden tijdens het toernooi.Dan is het tijd voor eten!! Onze grillmeisters Henri en Marco staan weer te trappelen om een heerlijke BBQ voor jullie te organiseren. Opgeven en direct betalen in het clubhuis bij Lisa van Brenk, Yorna of Petra. Kosten €12,- en kinderen t/m 11 jaar eten gratis mee.

   We sluiten deze heerlijke dag af met het laatste feestje namelijk een Proud to be Fout Silent Disco.

   Heb jij een passe-partout bemachtigd? Dan is aanmelden niet nodig. Heb je geen passe-partout maar wil je wel een koptelefoon? Dan willen we je vragen je even aan te melden voor 29 mei bij Wietske. De koptelefoons moeten namelijk gehuurd worden. Geen bestelling = geen koptelefoon!

   Dresscode: fout!
   Entreekosten: €7,50
   Aanvang: 21.00 uur

  • Maandag 6 juni:Toernooi! Op maandag gaan we lekker beach- en veldkorfballen. Inmiddels hebben we flink wat aanmeldingen ontvangen van teams die van buiten Alphen gezellig komen meedoen. Uiteraard word jij met je team ook verwacht! Jullie horen binnenkort meer van jullie trainer! Aanvang 09.30 uur en einde rond 16.00 uur.

  Nog vragen? Stel ze gerust aan iemand van de organisatie.

  Sportieve groet!

  Brian, Lisa, Thomas v O, Brecht, Yorna, Yara, Wietske, Marjolein en Petra

  Pinksteren 2022