• Teamindeling B-F jeugd 2024-2025

 • Even kort nog hoe de teamindeling tot stand komt. Gedurende het seizoen bekijken de coördinatoren wedstrijden en trainingen of een deel daarvan. We krijgen op deze manier een beeld van de ontwikkeling van de kinderen. Tevens vragen we de trainers en coaches de kinderen te beoordelen. Hierdoor kunnen we ons beeld naast dat van hen leggen; de trainers en coaches zien jullie immers iedere week een paar keer korfballen. Uiteindelijk resulteert dit in de definitieve teamindeling.

  Nog even een korte toelichting voor de E-/F-jeugd. Het kan zijn dat we in de zaal nog meer E- en F-teams kunnen maken (zo is er 22 juni nog het schoolkorfbaltoernooi waarna mogelijk nog aanmeldingen volgen), dan zullen we opnieuw zorgvuldig afwegen welke kinderen qua korfbal-technische en sociale uitdaging bij elkaar passen. Als uw kind nu bijvoorbeeld in de E3 zit, kan het met de zaal ook in een ander E team terechtkomen, als blijkt dat dit een betere plek is voor de ontwikkeling.

  Ondanks zorgvuldigheid in het proces van indelen zullen, zoals ieder jaar, kinderen blij zijn met een stap omhoog en zullen kinderen teleurgesteld zijn dat ze niet in het team zijn ingedeeld, waar ze op gerekend hadden. Ons advies is om de indeling eerst even op je in te laten werken, voordat je een reactie geeft. De ervaring leert dat ondanks de eerste teleurstelling het achteraf toch een heel leuk en leerzaam seizoen is geweest.

  We willen iedereen dringend verzoeken om eventuele vragen/opmerkingen over de teamindelingen niet bij trainers neer te leggen. De TCJ heeft de indeling gemaakt en is verantwoordelijk voor de indeling. De trainers zijn hier wel een groot onderdeel van geweest, maar dragen dus geen eindverantwoordelijkheid. Mocht je naar aanleiding van de teamindeling nog vragen hebben, dan kan je die mailen naar tcj@kvtempo.nl Dus niet persoonlijk contact zoeken/appen met TCJ-leden. Als je een e-mail stuurt , dan krijg je in eerste instantie alleen een ontvangstbevestiging. Je kunt je vraag mailen tot en met zondag 16 juni. De TCJ verzamelt alle mailtjes en komt dan uiterlijk zondag 23 juni met een inhoudelijke reactie.

  De TCJ

   

  Klik hier voor de teamindeling