• Tempo 4 verslag

 • Winnen is winnen

  Terwijl de ene week de goals als rijpe appeltjes vallen, zijn er ook weken dat het alleen de kansen zijn die vallen. Ach, winnen is winnen. En als je na afloop een spa goud kunt drinken en allemaal fris gewassen uiteten gaat bij de gele M, dan is dat meer dan genoeg.

  Paal Centraal speelt als studenten club op de campus van de TU in Delft. Jasper voelde zich daarom direct thuis in de sporthal waar hij vorige week waarschijnlijk een heleboel punten binnenharkte voor zijn studie. En ook Melody zag haar school en bracht ons supporters. Opa en oma voor het eerst op de bank en met de vader van Dimar en Melody hadden wij toch bijna een supportersschare op de been weten te brengen.

  Na een aarzelend begin stond de poppetjes al snel op de goede plek. Paal Centraal moest heel hard werken om vrij te komen. En tegelijkertijd konden wij rustig aanleggen. De diepe pass die wij wekelijks op de training oefenen, mochten wij ook in de praktijk testen. Lars had zijn vizier op scherp dus knalde er rustig op los. En ook onze dames dubbel liep op rolletjes. Sprintje van Melody, uitstappen van Brian en dan Jet die het korte kansje zonder een meter te lopen erin mikte.

  Yara had haar gouden handjes weer mee en ook Lisa wist zonder 2 meter van de korf vandaag te komen kans op kans te nemen en diverse goals te maken. Soepele eerste helft 4-10 in ons voordeel. Tijd voor wat wissels. Daniek was weer wakker na een avondje Carnaval onder de rivieren en sjeesde er meteen langs. De doorloopbal ging er niet direct in, maar de toon was gezet. Pieter was ook fit van de bank gekomen en maakte lekkere soepele bewegingen. In – uit, rustig schotje, kom maar door.

  Halverwege kwam de klad er wel een beetje in. Zo’n wedstrijd waarin veel kan, maar niet alles lukt. Tegenstanders die blijven strijden. Je weet dat je gaat winnen, maar mooi winnen is gewoon leuker. Gelukkig was daar nog altijd Lars. Schuine blik, diepe pass, boem. Strak insnijden van de dames, eenvoudig er langs, Brian een stapje naar achter. Flop.

  Nou, een rustige tweede helft en dan toch gewoon een degelijke overwinning 14- 18. Nu vooruit kijken. Eerst vakantie (Yara gaat ongedeerd naar de wintersport), dan de pittige potten tegen Pernix en kampioen Top. Daarna richting Italië. Teamuitje XXL. Met zo’n team heb je daar dus gewoon zin in. Mocht u dus even niets van ons horen, wij zijn van het leven aan het genieten! En als u dan toch Pieter ergens ziet. Vraag hem even wat de top 5 van de gerechten zijn die hij zelf kan koken. En of hij de wasmachine al heeft geprobeerd. En als u beelden heeft van teamleden die echt de moeite waard zijn van het delen, doe dat dan met Melody. Zij is druk bezig met de pubquiz over Tempo 4, dus alles is welkom.