• TCJ nieuws

Binnen de TCJ mogen we Johan van der Horst verwelkomen als nieuw lid, hij zal de coördinator worden van D-jeugd in plaats van Yoran. We zijn blij dat Johan deze functie op zich wil nemen en wensen hem veel succes. Yoran heeft aangegeven op de achtergrond betrokken te willen blijven bij de TCJ en zal daar waar nodig de andere coördinatoren ondersteunen. We bedanken Yoran voor zijn bijdrage als coördinator!

Bij de wedstrijdsecretarissen zijn ook een aantal mutaties. Zo stoppen Tamira van Tol (B-jeugd), Annemarie Wildt (C-jeugd) en Ilona Santifort (D-jeugd), zij zullen worden opgevolgd door resp. Iris Ouwerkerk, Sylvia Groeneveld en Amber Kling. We willen Tamira, Annemarie en Ilona bedanken voor hun bijdrage de afgelopen jaren! Daarnaast zijn we blij dat Iris, Sylvia en Amber het wedstrijdsecretariaat willen overnemen en wensen hun veel succes.

TCJ: Email:
    Coördinator B-jeugd: Hannah Klijn b@kvtempo.nl
    Coördinator C-jeugd: Noah Kuiper c@kvtempo.nl
    Coördinator D-jeugd: Johan van der Horst d@kvtempo.nl
    Coördinator E- en F-jeugd: Anouk Nikkels en Marleen van der Sar e@kvtempo.nl en f@kvtempo.nl
    Voorzitter: Bram van der Waals tcj@kvtempo.nl

Wedstrijdsecretarissen: