• Verzorging

  Het verzorgingsteam van Tempo bestaat uit de volgende personen:

  • Ron van Oijen 06-11254224
  • Yoran Marck 06-34374265
  • Lisa Bosma 06-15120696
  • Arianne Verweij 06-13067306
  • Barbara van Rijswijk 06-55822559
  • Petra Kuiper 06-41356143

  Alle leden van het verzorgingsteam werken op afspraak. Dit houdt in dat wanneer je een afspraak wil maken, eerst contact wordt gezocht met iemand van het verzorgingsteam. Stuur bij voorkeur een Whatsapp berichtje naar ons. Dan zal de aanvraag worden uitgezet binnen het team. Op de dagen dat er standaard iemand is neem je contact op met de betreffende verzorger.

  LET OP: Dit geldt ook voor de zaterdagen.

  Wanneer je op een specifieke dag verzorging nodig hebt, zorg dan dat je uiterlijk voor 17:00 uur diezelfde dag contact opneemt. Als je al ver van tevoren weet dat je verzorging nodig hebt, laat het dan zo snel mogelijk weten. Bij acute problemen is tijd geen probleem.

  Op maandag is er sportspreekuur van fysiotherapie Rayer Healthcare (19:00-20:00 uur). Wil je hiervoor een afspraak maken stuur dan een berichtje naar Ron van Oijen.

  Er is een behandelruimte bij de Tempo kantine (kant fietsenrek). Indien er op het gewenste moment geen verzorger op de club aanwezig is, kun je eventueel ook bij één van ons thuis langs komen.

  In de zaal zit de behandelruimte bij de eerste hal voordat je de zaal in gaat.

  Ouders mogen ten alle tijde bij hun kind blijven!

  Het verzorgingsteam werkt met haar eigen merk tape. Is er voor je blessure tape nodig dan kun je bij ons een rolletje kopen voor € 4,-, het liefst gepast. Het is niet de bedoeling dat je zelf tape mee neemt tenzij je dit bij ons gekocht hebt.

  Als speler ben je zelf verantwoordelijk dat je je op tijd aanmeldt!

  GEEN AFSPRAAK = GEEN VERZORGING!

  Mocht je geïnteresseerd zijn in wat we nou eigenlijk doen, schiet dan gerust één van de teamleden aan. Wij kunnen je er alles over vertellen!