• Hartelijk welkom bij Korfbalvereniging Tempo!
  • Na de valse start vorige week, met de wedstrijd die uiteindelijk niet gespeeld werd tegen Unitas, start Tempo 1 haar zaalseizoen tegen GKV.

De ploeg uit Gorinchem, acterend in de overgangsklasse op het veld, is een bekende van de oefenperiode. Die wedstrijd werd afgesloten met een gelijkspel waarbij mee moet worden genomen dat beide ploegen nog in opbouw waren.

Tempo is er veel aan gelegen om de eerste wedstrijden de punten te pakken en zodoende een goede start te maken in de Hoofdklasse B. De wedstrijden die later volgen zijn tegen de op papier sterkste teams uit de poule. Dan zal duidelijk worden welke verhoudingen er zijn in de poule. Na een goede voorbereiding in de zaal kijken we met vertrouwen uit naar de eerste wedstrijd in de zaal. Helaas zonder publiek, maar gelukkig kunnen de mensen thuis via de livestream meekijken.