• Zaterdag 24 september: Start Grote Clubactie

• Natuurlijk doet Tempo ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie! De actie start dit jaar op 24 september 2022. Maandag 19 september worden de lotenboekjes voor de Grote Clubactie 2022 op de training uitgereikt aan alle kinderen in de F tot en met de C teams. Daarbij zit ook de brief met de uitleg voor de lotenverkopers  die je ook als bijlage bij dit bericht kan downloaden.

De opbrengst van de afgelopen jaren is gebruikt voor een jeugdhoek in de kantine en de spectaculaire airtramp. En dit jaar gaan we het geld besteden aan het vervangen van alle oude trainingsmaterialen voor de jeugd: de ijzeren trainingspalen en voetstukken door aluminiumpalen en aan nieuwe ballenkarren. Dus we kunnen de opbrengst heel goed gebruiken!

Verkopen is natuurlijk niet verplicht, maar als iedereen alleen al aan zijn ouders/verzorgers en bijvoorbeeld aan opa/oma/buren een lot zou verkopen, levert dat al veel geld op voor de club en misschien winnen zij dan ook een mooie prijs! En zoals elk jaar is er vanuit Tempo ook een prijs voor diegenen die de meeste loten verkopen! Heb jij geen boekje ontvangen of wil je een extra lotenboekje? Deze liggen in de kantine bij de inzameldoos van de Grote Clubactie op de Bar.

Informatiebrief