• Zaterdag 3 september: Openingsdag seizoen 2022/2023

• Op zaterdag 3 september zal de openingsdag van het seizoen 2022/2023 plaatsvinden. De hele dag mooie wedstrijden, diverse activiteiten, lekker eten en als afsluiter Piano & Pils in de kantine!

Programma zaterdag 3 september:

• Veel oefenwedstrijden waarvan heel veel thuiswedstrijden, eindigend met Tempo 1 tegen DeetosSnel 1 om 15.30 uur.
    • ‘s Ochtends van 10:30 tot 12:00 uur kunnen de kinderen zich laten schminken door Debbie en Ester.
    • Vanaf 12:00 uur is de Klaverblad Verzekeringen ijscoman op het veld met ijsjes van onze hoofdsponsor.
    • De eetploeg maakt heerlijk eten met keuze uit een aangekleed broodje hamburger of een pasta pesto voor € 3,-.
    • Vanaf 20:00 uur speelt Piano & Pils in d ekantine. Entree is € 7,50. Wil je blijven mee eten en genieten van livemuziek? Dat kan voor € 10,-
    • Zaterdag zijn Danielle Dekker en Ingrid Vrijenhoek op het veld en dan zijn de kaarten te koop.
    • Vanaf 20:00 uur kan er alleen nog met muntjes betaald worden.
    • Ben je 'tegenstander' bij de oefenwedstrijden en weet je nu al dat je ook mee wilt eten en/of mee wilt feesten bij Piano en Pils? Geef dit dan door aan Danielle en Ingrid (06 - 25283352).
    Voor het oefenprogramma: zie het bericht elders op de website.

Graag tot zaterdag!