• Zaterdag strijden we voor handhaving tegen DeetosSnel1 

 • Het is spannend in de kelder van de KL2. Drie ploegen gaan uitmaken wie er volgend seizoen nog in de KL2 speelt en wie een niveau lager speelt samen met Fiks 1, die al gedegradeerd is.

  Tempo 1 heeft het tegen DeetosSnel1 nog in eigen hand.
  Bij een gelijkspel of winst op DeetoSnel is Tempo zeker van handhaving. Dus we gaan vol voor winst. Verliezen we met 6 punten of meer, dan zijn we afhankelijk van de wedstrijd Fiks1 tegen Top(A)1. 

  Wint Top(A)1 die wedstrijd, dan springen zij met 15 punten over Tempo 1 heen. Bij een gelijkspel tussen Top(A)1 en Fiks1 komt het aan op het onderlinge resultaat. En dat valt uit in het voordeel van Top(A)1 met 1 x winst en 1x gelijk. Dus het is alle zeilen bijzetten voor Tempo 1 zaterdag.

  Kom zaterdag massaal naar de Limeshal en vul de tribunes met zwart/geel. Het eerste heeft jullie nodig en wil jullie aanmoedigingen horen, onder enthousiaste aanvoering van de drummers.

  Roep, zing en schreeuw de namen van Jelle en Tom, en maak er een onvergetelijke avond van!

  Jelle en Tom: “Zaterdag heeft dus alles in zich om een bijzondere dag te worden. Wij hebben vooral zin om nog één keer alles te mogen geven, samen met onze teamgenoten. Daarna dragen wij ons Steenbeek-stokje echt over.  

  Halen jullie nog één keer alles uit de kast en kleuren jullie de Limeshal nog één keer volledig zwart-geel voor ons?“

   

  De wedstrijden

  • 16:30 uur Tempo A1  - Die Hage A1
  • 18:10 uur Tempo 2 - DeetosSnel 2
  • 20:00 uur Tempo 1 - DeetosSnel 1

   

  Entree
  Tempoleden, sponsoren en supporters mogen gratis naar binnen. Ook jullie introducees! Sleep ze mee en vul die tribunes. 

  Zaterdag daghap
  Vanaf 17:00 uur is er uiteraard weer de Hap van de Dag. Met deze week snacks vanuit de traditionele snackkar beneden voor de deur. Voor slechts € 5,00 krijg je een frietje met saus en snack naar keuze. Je kunt kiezen uit een kroket, frikandel, kaassoufflé, bamischijf, kipcorn en kipnuggets met saus naar keuze. Wees er snel bij want OP=OP. Bonnen voor de kar haal je in de kantine.

  Livestream (voor de enkele thuisblijver)
  We verwachten jullie natuurlijk allemaal op de tribune. Want Tempo 1 heeft jullie nodig. Maar lukt dat niet, dan zijn tijdens dit zaalseizoen alle wedstrijden van Tempo 1, thuis en uit, live te volgen via Eyecons: https://eyecons.com Je maakt hiervoor éénmalig een gratis account aan en logt dan in om de livestream te kunnen zien. Met dit account kun je dan ook alle andere korfbalwedstrijden zien in de Korfbal League 2 en natuurlijk de Kenonz Korfbal League!