• Zaterdag Tempo 1 - DSC1 | Wedstrijd van de week

 • Zaterdag ontvangt Tempo 1 om 20:00 uur de huidige koploper DSC 1 uit Eindhoven.

  In november trokken de Eindhovenaren aan het langste eind en wonnen met 29-17. Inmiddels is Tempo door de goede resultaten opgeklommen naar de derde plek en hoewel handhaving in de KL2 het doel is zal ze het de koploper toch lastig willen maken.

  In de NLKorfbal Podcast is Tempo tegen DSC dan ook uitgeroepen tot wedstrijd van de week. “Een wedstrijd die DSC niet makkelijker gaat winnen. Maar ze gaan hem er wel nipt uittrekken” aldus Jacco van den Boogaart. Wil je nog even luisteren, dan is hier de Spotify link. Het fragment zit overigens in de staart van de uitzending bij 55:44 ;-)

  De wedstrijden

  • 16:45 uur Tempo A2 - KIOS (N) A1
  • 18:10 uur Tempo 2 - DSC 2
  • 20:00 uur Tempo 1 - DSC 1

  Zaterdag daghap
  Vanaf 17:00 uur is er uiteraard weer de Hap van de Dag. Met deze week een broodje Döner op het menu.  En dat voor maar € 4,50. Wees er snel bij want zoals altijd OP=OP.

  Livestream (voor de enkele thuisblijver)
  We verwachten jullie natuurlijk allemaal op de tribune. Maar lukt dat niet, dan zijn tijdens dit zaalseizoen alle wedstrijden van Tempo 1, thuis en uit, live te volgen via Eyecons: https://eyecons.com Je maakt hiervoor éénmalig een gratis account aan en logt dan in om de livestream te kunnen zien. Met dit account kun je dan ook alle andere korfbalwedstrijden zien in de Korfbal League 2 en natuurlijk de Kenonz Korfbal League!